Altcoin HaberleriHaberlerTüm Haberler

Shiba Geliştiricisi Shytoshi Kusama’dan Shibarium Heyecanı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu (SHIB) geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shibarium ağını kullanacak yeni projeler hakkında konuştu.

Shiba Inu ekosisteminin gelişimi ve genişlemesi dikkat çekici bir düzeye ulaştı. Özellikle son zamanlarda Shibarium ağının popülaritesi dikkatleri üzerine çekmiştir. katman-2 çözümü Shibarium, Shiba ekosistemini geliştirmek ve iyileştirmek için piyasaya sürülmek üzere. Yaklaşan ağ için Shiba geliştiricisi Shytoshi Kusama, birkaç projeden bahsederek gördükleri ilgiyi vurguladı.

Shiba Geliştiricisi Shytoshi Kusama'Dan Shibarium Heyecanı!

Shiba Geliştiricisi, Shibarium için Gösterilen İlgiden Bahsetti

Shiba Inu (SHIB) dünyasının bir parçası olan, yaklaşan Katman-2 ağı Shibarium ilgisiyle gündeme geldi.

Topluluğun merakla beklediği ve görüşlerini paylaştığı proje, Shiba ekibi tarafından ilgiyle bekleniyor. Kısa zamanda tweet atan Nasty Shib, Shiba geliştiricisi Shytoshi Kusama tarafından paylaşılan bir paylaşım yayınladı.

Shiba Inu baş geliştiricisi Kusama, gelmekte olan Shibarium ağına olan ilgiyi vurguladı. Kusama, Falcon 9 (F9) ve Metabet (MBET) gibi kripto para projelerinin Shibarium ağını kullanacağını açıkladı.

Ayriyeten, Shiba Inu merkezi olmayan borsa Shibaswap tarafından alınıp satılabilen projeler, geliştirici için ilgiyle bekleniyor. Topluluğuna seslenen Kusama,“F9, Ufo, MBet, VXL gibi projelerin ve diğer tokenlerin Shibarium ve diğer platformlarımızı kullandığını görmek beni çok heyecanlandırıyor. Mesele bu, değil mi?!” ifadesinde bulundu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.