HaberlerTüm Haberler

Cosmos Konferansı Cosmoverse, İstanbul’u Tercih Etti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cosmos’un (ATOM) uluslararası konferansı Cosmoverse’in 2023 ayağı İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Kripto grupları, planladıkları uluslararası etkinliklerle kripto meraklıları ile buluşmaya devam ediyor. Bugüne kadar sayısız organizasyon ve keyifli etkinliklerle bir araya gelen kripto para sektörü, geleceğe umut beslemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ev sahipliği yaptığı Cosmoverse ile bunlardan biri olan Cosmos ön plana çıktı. Geçen yıl Kolombiya’nın ev sahipliğinde büyük ilgi toplayan konferans bu sefer İstanbul’da yapılacak.

Cosmos Cosmoverse

Dünya çapında bir Cosmos (ATOM) konferansı olan bu yılki Cosmoverse, İstanbul’da düzenlenecek.

Dünyanın dört bir yanından işlerini büyütmek isteyen insanları bir araya getiren bu yılki uluslararası konferans İstanbul’da yapılacak.

Geçtiğimiz yıl Kolombiya’da düzenlenen Cosmoverse 2022’ye kripto para birimleri ve blockchain teknolojisi hayranları yoğun ilgi gösterdi. Küresel konferans Cosmoverse, etkinliğinin bu yılki lokasyonunun Türkiye olacağını duyurdu. Dünya çapındaki konferansın resmi Twitter hesabına göre ikili İstanbul’u ziyaret edecek.

Etkinliğin tarihleri henüz açıklanmadı. Önümüzdeki günlerde resmi açıklamaların kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Ancak topluluk, 2023 yılının üçüncü çeyreğini veya dördüncü çeyreğinin sinyalini verdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.