HaberlerAltcoin Haberleri

Cortex (CTXC) Son 24 Saatte Büyük Yükseliş Yaşadı

Kripto piyasası, 17 Kasım öğlen saatlerinde bir düşüş yaşadı ve birçok altcoin yüzde 5 ila 10 arasında geri çekildi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto piyasası, 17 Kasım öğlen saatlerinde bir düşüş yaşadı ve birçok altcoin yüzde 5 ila 10 arasında geri çekildi. Ancak yapay zeka projelerinden biri olan Cortex (CTXC), son 24 saatte yüzde 35’ten fazla bir yükseliş göstererek dikkatleri üzerine çekti. CTXC’nin fiyat istikrarı, piyasada yaşanan geri çekilmeye rağmen dikkat çekti.

CTXC, 16 Kasım 16:00’dan bu yana yüzde 37 oranında değer kazandı. Son 24 saatte CTXC fiyatı, 0,1485 dolardan 0,2090 dolara yükseldi. Haber yazım saati itibariyle ise piyasa düşüşüyle birlikte CTXC, 0,1861 dolara geri çekildi.

Cortex (CTXC) Yükselişi Devam Edecek mi?

Popüler yapay zeka projesi Cortex (CTXC), gün içerisinde yaşadığı yüzde 35’lik yükselişle günün en çok yükselen kripto para birimlerinden biri oldu. CTXC, piyasa düşüşünden etkilense de hala yüzde 10’luk bir yükselişle günlük performansını sürdürmektedir.

Cortex projesi, yapay zeka girişimleriyle öne çıkmaktadır. CTXC, Binance, HTX ve OKX gibi büyük kripto borsalarında listelenmiştir ve son 24 saat içinde 41 milyon dolarlık bir piyasa hacmine ulaşmıştır. Hacim artışı ise yüzde 500 seviyesindedir. CTXC, gün içerisindeki yükselişiyle birlikte 40 milyon dolarlık bir piyasa değeri kazandı.

Ctxc Grafik

CTXC grafiğine bakıldığında, fiyatın 0,1862 dolar direncinin üzerinde kalıcı olmaya çalıştığı görülmektedir. Eğer fiyat bu bölgeyi aşmayı başarırsa, yükselişini sürdürebilir. Yükseliş devam ederse, CTXC fiyatı 0,2452 dolar direncini test edebilir. Bu durumda yapay zeka projelerinde canlanmalar gözlemlenebilir. CTXC, 0,2452 dolar direncini aşarsa, sonraki hedefi 0,2977 dolar olacaktır. Bu bölgeye ulaşması halinde proje piyasa değerinde yüzde 60’lık bir artış yaşayacaktır. Bu artışla birlikte CTXC’nin piyasa değeri 70 milyon dolara kadar çıkabilir.

Ancak CTXC, piyasa koşullarının negatif yönde dönmesi nedeniyle düşüş yaşayabilir. Alıcıların endişelenmesi veya CTXC tahtasından çekilmesi, fiyat düşüşünü hızlandırabilir. Bu durumda CTXC, 0,1862 dolara tutunamayarak 0,1461 dolara geri çekilebilir. CTXC’nin düşüş yaşaması ve destek bölgelerinin zayıf kalması, kısa sürede fiyatın 0,1350 dolar ve 0,1177 dolar seviyelerine düşmesine neden olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.