Altcoin Haberleri

DOGE-1 Uzay Misyonunu için Uzmanlardan Açıklama Geldi!

Dogecoin (DOGE) geliştiricileri tarafından yönetilen resmi X hesabından, Ay’a fiziksel olarak DOGE içeren bir kripto para cüzdanı göndermeyi amaçlayan uzay misyonu hakkında yeni açıklamalar geldi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin (DOGE) geliştiricileri tarafından yönetilen resmi X hesabından, Ay’a fiziksel olarak DOGE içeren bir kripto para cüzdanı göndermeyi amaçlayan uzay misyonu hakkında yeni açıklamalar geldi.

DOGE ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre, herhangi bir aksilik oluşmazsa fiziksel DOGE barındıran roket 23 Aralık 2023’te fırlatılacak. Bu heyecan verici misyon, Dogecoin topluluğu tarafından finanse edilmiştir ve Ay’a DOGE göndermek için büyük bir adımdır.

Doge-1 Uzay Misyonunu Için Uzmanlardan Açıklama Geldi!

DOGE-1 23 Aralık’ta Fırlatılacak!

Yapılan açıklamada, Ay misyonunun özel bir uzay şirketi olan Astrobotic tarafından gerçekleştirileceği bildirildi. Gönderilecek roketin adı ise Vulcan Centaur Rocket olarak belirlendi. Ay misyonunun, Dogecoin için özel olarak yapılan bir fırlatma olmadığını belirtmek gerekiyor. Dogecoin barındıran cüzdan, misyonun küçük bir parçası olan ve bazı kişilerin hatıra olarak Ay’a sembolik eşyalar götürmesini amaçlayan proje kapsamında götürülecek.

Ancak, bu heyecan verici girişim bazı eleştirilere maruz kalmıştır. Kripto Para Detektifi ZachXBT, “Bu Proje Kısa Bir Süre Sonra Rugpull Dolandırıcılığı Yapacak, Fonlarınızı Derhal Çekin” şeklinde uyarıda bulundu. Bu tür eleştiriler, Dogecoin ve diğer kripto para birimlerinin volatilitesi ve dolandırıcılık potansiyeli nedeniyle ortaya çıkmaktadır. Ancak Dogecoin topluluğu, misyonun güvenli ve başarılı olacağına inanmaktadır.

Dogecoin, 2013 yılında temel olarak bir şaka olarak başlamış bir kripto para birimidir. Ancak zamanla büyük bir popülerlik kazanarak, kripto para piyasasındaki önemli bir oyuncu haline gelmiştir. Dogecoin’in yükselişi, popülerliğini Elon Musk’ın desteğiyle artırmıştır. Elon Musk’ın da Dogecoin ve uzay hakkında farklı bir projesi bulunmaktadır. 2021 yılında Elon Musk, SpaceX’in tamamen Dogecoin ile finanse edilen bir Doge-1 uydusunu Ay’a fırlatacağını duyurmuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.