Altcoin HaberleriHaberler

Fenerbahçe, Floki Inu İle Anlaştığını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Fenerbahçe spor kulübü, popüler meme coin Floki Inu (FLOKI) ile anlaştığını duyurdu. Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Floki Inu ile resmi ortaklık kurulduğu açıklandı.

Fenerbahçe, Floki Inu İle Ortaklığı Duyurdu!

Türkiye’nin en büyük futbol kulüplerinden Fenerbahçe, popüler meme coin Floki Inu ile anlaşaral küresel ortaklıklarına bir yenisini ekledi. Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklamada FB futbol A takımı ile kripto endüstrisinde devrim yaratmayı amaçlaran Floki Inu arasında sponsorluk anlaşması imzalandığı açıklandı.

Floki Inu, yapılan anlaşma kapsamında Fenerbahçe Erkek Futbol Takımının 2021/2022 sezonu boyunca konç sponsoru oldu. Bunun dışında 2021/2022 sezonu boyunca Sport Toto Süper Ligi’nde ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı müsabakalarda sahaya FLOKI coin logolu çoraplar ile çıkacak.

Fenerbahçe, açıklamanın devamında Floki Inu’ya hoşgeldin dedi ve iki taraf için de başarılı bir iş birliği dileklerinde bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Meme Coinler Nedir? Meme Coin’ler Nereden Satın Alınır?

FLOKI Fiyatı

Popüler meme coin Floki Inu, anlaşmanın duyurulmasının ardından yüzde 10’luk bir fiyat artışı yakaladı. FLOKI, popüler meme coin  Shiba Inu’nun DOGE’den sonra en büyük rakibi olarak biliniyor. En popüler şaka kripto para Dogecoin ve katili Shiba Inu, meme coin kategorisinin zirvede yer alan kripto paraları arasındadır.

Son dönemde reklam politikalarıyla ön plana çıkan Floki Inu,  Londra ulaşım ağında, Helsinki’de bir portta ve dünyanın çeşitli yerlerinde karşımıza çıkan FLOKI, popülaritesini artırmak adına her türlü adımı atıyor. Fenerbahçe’nin yanı sıra İspanya, Hindistan, Rusya futbol ligi ekiplerinin de Floki Inu ile anlaşması bulunuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.