Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin Madencilik Zorluğu, Rekor Seviyelere Ulaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin madencilik zorluğu, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve yeni bir ATH belirledi. Glassnode Analytics’e göre, Bitcoin madencilik zorluğu tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin Madencilik Zorluğu Rekor Seviyede

Çin’deki kripto para ve Bitcoin madenciliği üzerindeki baskılar nedeniyle, Bitcoin hash oranı, madencilik zorluğu gibi o sırada önemli ölçüde azaldı. Çin hükümeti kripto varlık karşıtı politikasını sürdürürken, ülkedeki önemli sayıda madenci madenciliğe devam etmek için ekipmanlarını başka bir ülkeye aktardı. Ancak Çin yasaklarının bir sonucu olarak hash oranı düştüğü için Bitcoin madenciliği zorluğu artarak bugün tüm zamanların yeni bir zirvesine ulaştı.

Bitcoin Madenciliği Haritası
Bitcoin Madenciliği Haritası

Amerika Birleşik Devletleri Bitcoin Madenciliğinde Lider Durumda

Çin’in kripto para birimleri ve Bitcoin madenciliği ile ilgili sert düzenlemelerinin bir sonucu olarak hash oranlarını önemli ölçüde artırdı. Amerika Birleşik Devletleri, ortalama yüzde 35’lik bir payla Bitcoin madencilik dünyasının zirvesine yükseldi. ABD’yi Kazakistan takip etti ve Rusya en yüksek hash oranıyla üçüncü oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Para Madenciliği Nedir? Madencilik Yapılan Coinler Hangileri?

Bitcoin madenciliğinin artan zorluğunun piyasayı nasıl etkileyeceğine dair birçok teori olsa da, kazıma gücü en önemli güvenlik ölçütlerinden biridir. Ağın hesaplama gücünü artırmak, ağın saldırılara karşı direncini aynı miktarda artırır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.