HaberlerTüm Haberler

Silvergate, Temettü Ödemelerini Askıya Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para bankası Silvergate, zorlu piyasa koşullarına rağmen son derece likit bilançosunu korumak için temettü ödemeyi durdurdu.

FTX ve Alameda’nın başarısızlıklarının ardından, California merkezli kripto para şirketi ve banka Silvergate, toparlanamadı. İşletme en son 1 milyar dolarlık bir açık açıkladı. İşletme, zorlu prosedürlerden geçiyor ve pazarın durumuna rağmen dayanacak stratejiler arıyor. Bilançosunu likit tutmak ve piyasa koşullarını dikkate almak için kripto bankası sonunda yatırımcılarına temettü ödemeyi durdurdu.

Silvergate, Temettü Ödemelerini Askıya Aldı!

Silvergate, Temettü Ödemelerini Durdurduğunu Açıkladı

Kripto para bankası Silvergate, piyasanın zorluklarına rağmen varlığını sürdürmek için yatırımcılarına temettü ödemeyi askıya aldı.

Şirket, bu durumun bilançonun likit varlıklarını korumak amacıyla ortaya çıktığını ileri sürmüştü. Sermayeyi korumak için Silvergate, yaptığı açıklamada A Serisi Hisse Senetleri yoluyla temettü ödemekten kaçınacağını açıkladı.

İşletme, ayı piyasası olarak da bilinen kripto kışında hayatta kalabilmek için bu seçimi yaptığını vurguladı. Kripto bankası, dijital varlık kullanıcılarından gelen mevduattan daha fazla nakit paraya sahip olduğunu iddia etti. Çok likit bilanço bu durumu anlatmak için kullanılan terimdir.

Yakın tarihli bir açıklamada, kripto kredi kuruluşu, piyasa koşulları düzeldiğinde, üç aylık temettü ödemelerinin yönetim kurulu tarafından gözden geçirileceğini söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.