Haberler

Cryptocom, ABD’nin En Büyük Spor Salonunun İsim Hakkını Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Singapur merkezli kript firması Cryptocom, ABD’nin en büyük spor salonları arasında yer alan Staples Center‘ın isim hakkını 700 milyon dolara satın aldı.

 Crypto.com, Staples Center’ın İsim Hakkını Aldı

Unutulmaz tarihiyle Staples Center, Singapur merkezli kripto para borsası Crypto.com’un adını alacak. Cryptocom Arena olarak isim hakkı alınan Staples Center’ın şirket sahibi Anschutz Entertainment’a 700 milyon dolar ödenecek ve anlaşma süresi 20 yıllık olacak. Anlaşmanın Noel Günü’nden itibaren geçerli olması bekleniyor.

Staples Center, dört profesyonel spor takımına ev sahipliği yapıyor. Basketbolda LA Lakers, LA Clippers, LA Spark’ın kullandığı Staples Center buz hokeyinde LA Kings’in mabedi olarak biliniyor. Takımların yanı sıra dev müzik konserleri ve boks müsabakaları da Staples Center’da organize ediliyor. Stadyum Ekim 1999’da açıldı ve ilk isim değişikliğini Crypto com ile yaşayacak.

2016 yılında faaliyete geçen popüler platform, kripto para alım satım ve depolama işlemlerini kullanıcılarına sunuyor. Yakın zamanda kendi token’ını piyasaya süren Cryptocom yükselişini sürdürüyor. Şirketin kurucu ortağı Kris Marszalek, Los Angeles Times’a konuşurken şu sözleri sarfetti:

Önümüzdeki yıllarda insanlar kriptonun ana akım karşısında büyük bir güç kazanacağını görecekler.

Crypto.com Coin (CRO) Fiyatı Uçuşa Geçti

Crypto.com‘un Staples Center‘ın isim haklarını aldığı haberinin ardından Crypto.com coin (CRO) bir günde yaklaşık %15.59 arttı. Yazının kaleme alındığı anda CRO 0.458 dolardan işlem görüyor.

Crousdt
Crousdt

Crypto.com Diğer Anlaşmaları

Son yıllarda kripto para endüstrisi ana akımda tanınırlık kazanmaya başlarken kripto para şirketleri sponsor anlaşmalarına ön plana çıktı. Popüler borsa, hali hazırda NBA ekiplerinden Philadelphia 76ers ile çok yıllı bir ortaklık anlaşması imzaladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.