HaberlerTüm Haberler

Analistlerden Bitcoin’de Boğa Tuzağı Uyarısı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Çok sayıda tanınmış analist, Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimlerindeki mevcut yükseliş eğilimini bir boğa tuzağı olarak nitelendirdi.

1 Ocak’ta başlayan güçlü yükseliş mumlarıyla Bitcoin, piyasaları yeniden canlandırıyor. Özellikle geçtiğimiz hafta altcoin fiyatlarındaki artış, boğa piyasası beklentisini de artırdı. 3-4 dolardan başlayan artışı sayesinde Aptos yeni zirvesine ulaşmayı başardı. Kripto para sektöründeki birçok tanınmış yorumcu, bu yükseliş dalgasını bir boğa tuzağı olarak adlandırdı. Analistler, artışların potansiyel bir boğa başlangıcına işaret etmediğini iddia ediyor.

Analistler, Bitcoin (BTC) Artışını Boğa Tuzağı Olarak Yorumluyor

Analistlerden Bitcoin'De Boğa Tuzağı Uyarısı!

Bitcoin (BTC) için 18 haftalık yüksek trend ve 14 günlük fiyat artışları insanların dikkatini çekti. Özellikle dünya ekonomisinin genişlemesi  kripto sektöründe bir boğa havası meydana getirdi.

BTC fiyat artışı altcoinleri de yükseltmeyi başardı. Tüm altcoin’ler, en düşük seviyelerinden bu yana yaklaşık %75 arttı.

Tüm kripto işinin gelişimi, Avustralyalı FinTech şirketi Finder’da kripto analisti olan James Edwards tarafından bir boğa tuzağı olarak görüldü. Yatırımcılar, yükseliş dalgasının uzun sürmeyebileceği konusunda Edwards tarafından önceden uyarılmıştı.

Ek olarak analist Crypto Capo, 700.000’den fazla takipçiye attığı bir tweet’te BTC tarafındaki tırmanışın şimdiye kadar gördüğü en büyük boğa tuzağı olduğunu iddia etti. Capo’ya göre, kripto para piyasasındaki yapay olarak şişirilmiş dalgalanma uzun sürmeyecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.