HaberlerAltcoin Haberleri

Analiste Göre 1 Dolar Altı Bu Altcoin’ler Uçuşa Geçebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para analisti Jay Freed, önümüzdeki günlerde uçuşa geçme potansiyeli bulunan 1 dolar altındaki Altcoin’leri  takipçileri ile paylaştı.

Vechain (VET)

Popüler analistin listesinin ilk sırasında Vechain (VET) bulunuyor. Freed, VeChain fiyatının dinamik bir konumda olduğuna ve güçlü bir yükseliş momentumuna işaret eden 50 dönemlik basit hareketli ortalamanın üzerinde istikrarlı bir şekilde yükseldiğine dikkat çekiyor. Yatırımcı, ağ güncellemesi, reel dünya kullanımındaki artış ve Vechain NFT’leri dahil olmak üzere Vechain’de yükseliş beklemesinin nedenleri arasında gösteriliyor.

Freed, VET grafiğinin yükseliş şeklinde yukarı doğru sinyaller verdiğine dikkat çekiyor. Ayrıca analist 0.15 doların şu anda VET için iyi bir satın alma fiyatı olduğunu belirtiyor.

Coti (COTI)

Analiste göre “COTI, merkezi olmayan ödemeler için optimize edilmiş ve işletmeler, hükümetler, ödeme DApp’leri ve stablecoin piyasaya süren kuruluşlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanmış dünyanın ilk blok zinciri protokolleri arasında yer alıyor. Saniyede yüz binden fazla işlem ile son derece hızlı bir sisteme sahip.” sözlerini kullanıyor.

Harmony (ONE)

Analiste göre Harmony (ONE), NFT ekosistemlerinin platformunu, topluluğunu, itibarını, küratörlüğünü, finansını ve pazarlarını oluşturmak için 13 milyon dolarlık hibe ve ödüllerle zincirler arası NFT protokolleri, araçları ve hizmetleri geliştirerek benimsenmenin arttırılması yönünde adımlar atacağını açıkladı.

TrueFi (TRU)

Analistin listesinin son sırasında  TrueFi (TRU) bulunuyor.  Freed, “Bu, rakiplerinden biraz farklı çünkü biliyorsunuz Aave ile, Nexo ile, Celsius ile ödünç verebilirsiniz, ödünç alabilirsiniz ama ödünç aldığınızda teminat göstermeniz gerekir. TrueFi ile teminat yok.” sözlerini kullanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.