Bitcoin HaberleriHaberler

CryptoQuant CEO’sundan Şaşırtan Bitcoin Yorumu: Altılı Haneler Gelebilir

Blokzincir ağları üzerinden kripto paralara dair veri toplayan CryptoQuant, geçtiğimiz gün Bitcoin fiyatına dair tahminini paylaştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Blokzincir ağları üzerinden kripto paralara dair veri toplayan CryptoQuant, geçtiğimiz gün Bitcoin fiyatına dair tahminini paylaştı. Kripto araştırma şirketi, ABD’de işlem gören Bitcoin ETF’lerine ilginin devam etmesi durumunda BTC fiyatının 2024 yılı içerisinde 112 bin dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor.

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju’nun Analizi Şaşırttı

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, şirketin analizini detaylandırdığı bir paylaşımda, ABD’de işlem gören Bitcoin ETF’lerinin bir ayda 9.5 milyar dolar katkı sağladığını belirtti. Bu gerçekleşen piyasa büyüklüğü metriğinin 527-565 milyar dolar aralığına yükseleceği yorumunu yaptı ve sözlerine şunları ekledi:

“Tarihsel olarak, BTC piyasasının dipleri 0,75 MVRV’de, zirveler ise 3,9 oranı görüldüğünde gerçekleşir. Mevcut spot ETF giriş trendleri devam eder ise fiyat 104 bin ila 112 bin dolara ulaşabilir.”

Lider kripto paranın piyasa değeri ve realize edilen değerinin bölündüğü MVRV radyosuna atıf yapan CryptoQuant CEO’su, Bitcoin’in en kötü senaryoda bile 55 bin doları göreceğine inandığını dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.