Editörden SeçmelerKripto Rehber

Radio Caca (RACA) Nedir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Radio Caca (RACA Coin), Maye Musk Mystery Box (MPB) NFT’nin özel direktörü ve USM Metaverse’in yönetim token’ıdır.

USM, aynı Decentraland tarzında bir MMO 3D haritalama metaverse’sidir. Bununla birlikte, kullanıcının gezegenin içinde ve çevresinde dinamik olarak yakınlaştırıp uzaklaştırabileceği gerçek bir 3B gezegen kurulacaktır. Bu özellik, küresel kripto oyun pazarında ilk kez gösteriliyor.

Radio Caca, “Metamon”u Ekim 2021’de BSC’de yayınladı. Bu, RACA’nın AXIE Infinity’de “AXS” rolünü oynadığı bir Kazanmak için Oyna oyunudur. Metamon oyunları Universal Metaverse‘e (USM) aktarılacaktır.

Maye Musk’ın fotoğraflı Matrix Plus Kutusu (MPB), 2022’nin ilk çeyreğinde uygulanması planlanan USM Metaverse evren projesinde benzersiz bir avantaja sahip olacak ve projenin özel lideri NFT ve DeFi+GameFi olarak görev yapacak.

What Is Radio Caca Raca1

 

Image6 4

USM Metaverse Nedir?

Tüm sanal dünyaların, artırılmış gerçekliğin ve İnternetin toplamını içeren metaverse, sanal olarak artırılmış fiziksel gerçeklik ile fiziksel olarak kalıcı sanal alanın kaynaşmasıyla üretilen kolektif bir sanal paylaşımlı yerdir.

USM, Tencent ve Roblox yapımlarından on yıllık birleşik geçmişe sahip oyun geliştiricileri tarafından iki yıldır geliştirilmekte olan bir MMO 3D Mapping Metaverse’dir. On yıldan fazla oyun geliştirme deneyimine sahip bir ekip, hala üzerinde çalışıyor. 2022’nin ilk çeyreğinde piyasaya çıkması planlanan bu evren, “yüzyılımızın yeni interneti” ile kıyaslanabilir.

Bu artırılmış gerçekliğe hazır evrende, günlük hayatımızda yaptığımız her şeyi yapabileceğiz. Bu evrende farklı devletler vardır, her devletin kendisi farklı bir dünyadır ve bizler seyahat edebileceğiz, arazi satın alabileceğiz ve hatta üzerine konser salonları, alışveriş merkezleri inşa edebilen farklı insanların temsil ettiği karakterlerle etkileşime geçebileceğiz. ticaret merkezinde arsalar. USM’de tanıdığımız kişilerle tanışıp kahve içebileceğiz ve dünyanın uzaktan çalışmanın ne kadar iyi yapıldığına aşina olduğu bir zamanda bile USM evreninde iş toplantılarının bile gerçekleştiğine tanık olacağız. Bu evrenin potansiyelini daha iyi anlamak için Ready Player One ve Free Guy model olarak hizmet edecek.

USM içerisinde yer alacak bazı evrenler şu şekildedir: Musk USM, CZ State, Metamon State, Bake State.  İlk aktif olacak eyalet olan Metamon eyaletine yazımızın sonraki bölümünde değerlendirmeyi düşünüyoruz. Sayılan eyaletlere ek olarak birçok ünlünün ismini taşıyan eyaletler de ilerleyen zamanlarda marketing projeleri kapsamında açıklanacaktır.

26 Ağustos’ta Radio Caca (RACA coin), ‘Bir Sonraki İnternet Metaverse mi?’ konulu bir paneli düzenledi. Bu panelde USM Pazarlama başkanı Vitaliy Tyan, Maye Musk ve CZ ile USM Metaverse konseptini ve vizyonunu duyurdu.

Image8 1

Radio Caca (RACA coin), Binance Smart Chain tarafından en iyi projeler olarak seçildi.

USM Metaverse tabanlı mini oyun Metamons Island kısa süre önce kullanıma sunuldu. İlk oyuncular Kazanmak İçin  Play to Earn büyük getiriler elde etmelidir.

Radio Caca Raca Nedir

 

BSC ağında toplu NFT alımlarına izin veren Erc-1155 protokolünü uygulayan ilk NFT pazarı olan Radio Caca NFT pazarı öne çıkıyor. OpenSea, bu özelliğin ETH ağ eşdeğeridir. NFT, RACA coin ile satın alınabilir ve satılabilir.

NFT farming imkanı sağlayan RACA coin’in toplam arzının yaklaşık %40’ı, birçok seçeneği ve sürekliliği nedeniyle kilitli durumda. (443.478.491.084 RACA Coin)

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.