Bitcoin Haberleri

Deneyimli Analist Bitcoin’in Dip Yapacağı Seviyeyi Açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatı, kripto para yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Son dönemde konsolidasyon sürecine devam eden BTC’de yatırımcılar dip seviyesinin ne zaman görüleceğini merak ediyor. Yaklaşık 1 yıldır ayı piyasasında olan Bitcoin için yatırımcılar gözlerini yeniden yükselişin başlayacağı zamana çevirdi. Bu konuda önemli açıklamalar yapan kripto para analisti Willy Woo, yeni bir fiyat modeli geliştirdiğini duyurdu. Fenomen analistin yeni fiyat modeli BTC’de dip seviyesinin muhtemel yerini de göstermiş oldu.

Ünlü Analistten Max Pain Modeli

Ünlü Analistten Max Pain Modeli
Ünlü Analistten Max Pain Modeli

Deneyimli kripto para analisti Willy Woo, BTC’de dip seviyesini doğru tahmin etmek için yeni bir fiyat modeli geliştirdi. Analistin Max Pain (Maksimum Acı) adını verdiği bu model, Bitcoin’de yatırımcıların zarar durumunu baz alıyor. Usta analist on-chain verilerine bakarak modeli oluşturduğunu ve BTC dip fiyatının yaklaştığını söyledi: “Bitcoin Max Pain modeline göre dip yaklaşıyor. Tarihsel olarak Bitcoin, ayı piyasasında dibi gördüğünde yatırımcıların yüzde 58-61’i aralığı zararda oluyor. Bu alanı turuncu renk ile gösterdim. Grayscale BTC Trust fonunda kilitlenen Bitcoinler için ise yeşil renk kullanıyorum.”

Usta kripto para analisti Willy Woo, yeni hazırladığı Max Pain fiyat modeline göre Bitcoin’in dip seviyesini 12 bin dolar olarak belirledi. Analiste göre BTC bu seviyeye indiğinde çok hızlı bir şekilde geri dönebilir.

Haberin kaynağı analist yorumlarıdır, Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.