Bitcoin Haberleri

Kripto Milyarderi: Bu Sefer Bitcoin’de Yükseliş Yavaş Olacak

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırım şirketi Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, kripto para sektöründeki son durumu değerlendirdi. CNBC ekranlarından yayınlanan Squawk Box programına konuk olan kripto para destekçisi, piyasa çökse bile Bitcoin ve Ethereum’un asla silinmeyeceğini söyledi. Kripto paralara yaptığı yatırımlarla bilinen Novogratz, son dönemde yaşanan olumsuzlukları yorumladı. Ünlü milyardere göre FTX’in iflası ve sonrasında yaşananlar kripto sektörüne olan güveni ciddi anlamda sarstı.

Kriptoda Henüz Tehlikeden Çıkmadık

Mike Novogratz Scaled

Katıldığı programda piyasadaki son durumu değerlendiren Mike Novogratz, FTX iflasının sektöre büyük darbe vurduğunu söyledi: “Bu piyasada kesinlikle bir güven krizi yaşıyoruz ve henüz tehlikeden çıkmış değiliz. Devam eden pek çok saadet zinciri etkisi var. Bununla birlikte, insanlar Three Arrows Capital’e maruz kaldılar. Sonrasında FTX’teki krizi yaşadılar ve FTX önemli oyunculardan biriydi. Yani insanların dengelerini geri kazanmaları bile birkaç hafta alacaktır.”

Gelişmeleri Birlikte İzleyeceğiz

Bitcoin ve Ethereum’un geleceğini parlak gören kripto para milyarderi, BTC desteğini şöyle ifade etti: “Bitcoin gitmiyor. Kriptografi tarafından doğrulanan bu merkeziyetsiz topluluğa net varlıklarının bir kısmını Bitcoin’de depolamaya karar veren 150 milyon insan var. Bu nedenle, Bitcoin hiçbir dünyada ortadan kaldırılamıyor.” Sert düşüş sonrası gelecek yükselişin ani olmayacağını “V iyileşmesi olacağını düşünmüyorum ama herhangi bir gerginlik yaratabilir. Güveni yeniden inşa etmek zahmetli olacak.” sözleriyle ifade etti. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.