Altcoin Haberleri

Dev Kripto Para Borsasından Altcoin Projesine Tam Destek

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, resmi Twitter hesabından yeni bir duyuru yaptı. Dev borsa, önde gelen altcoin projelerinden Filecoin (FIL) için güncelleme desteği vereceğini duyurdu: “Güncellenen ağın istikrarlı olduğunu düşündüğümüzde FIL için para yatırma ve çekme işlemlerini yeniden açacağız ve kullanıcıları başka bir duyuru ile bilgilendirmeyeceğiz.” Bu duyurunun hemen ardından FIL fiyatı yüzde 4 civarında bir artış yaşadı.

Filecoin Ağ Güncellemesi Geliyor

Filecoin Ağ Güncellemesi Geliyor
Filecoin Ağ Güncellemesi Geliyor

Popüler altcoin projeleri arasında yer alan Filecoin (FIL) için ağ yükseltmesi gündeme geldi. Ekibin yapmış olduğu açıklamaya göre 30 Kasım 2022 tarihinde TSİ 17:00’da FIL coin ağ yükseltmesi ve hard fork gerçekleştirilecek. En büyük kripto para borsası Binance, bu sebeple 30 Kasım’da FIL coin para yatırma ve çekme işlemlerinin askıya alınacağını duyurdu.

Filecoin Ekibinden Önemli Açıklama

Filecoin geliştirici ekipleri yeni v17 Shark güncellemesi ile açıklamalarda bulundu: “Depolama Sağlayıcıları için Destek Adresi: şu anda sadece sahip adres madencilerden fonları çekebilmektedir. Finansal kontrolü bu sahip adresten devralan bir depolama sağlayıcısı için yeni bir yararlanıcı rolü önerilmektedir. Bu, Filecoin finans piyasası için daha fazla esneklik sağlayacaktır.” Hem borsadan hem de Filecoin geliştirici ekibinden gelen açıklamaların ardından altcoin piyasasında hareketlenme yaşandı. FIL coin piyasadan pozitif ayrışarak yüzde 4 civarında bir artış yaşasa da bu yükseliş kısıtlı oranda kaldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.