Bitcoin Haberleri

Deneyimli Analist BTC Fiyatının Asla Göremeyeceği Seviyeyi Açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında belirsizlikler devam ederken, Bitcoin (BTC) fiyatını etkileyen gelişmeler de yakından takip ediliyor. Son dönemde 20.000 dolar seviyesi üzerinde kalıcı olmaya çalışan BTC, yeniden yükseliş rallisi sinyalleri vererek yatırımcılarını sevindirdi. Yatırımcılardaki boğa piyasası beklentisi artarken bazı analistlerin açıklamaları da toplulukta ses getirmeye başladı. Cambridge Üniversitesi Queens’ College Başkanı ve Allianz’ın baş ekonomi danışmanı Mohamed El-Erian, Bitcoin’in gelecekteki fiyatı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

BTC Fiyatı İstikrara Kavuştu

Bitcoin Ve Altcoin Manset

Deneyimli analist, son açıklamasında kripto para ve Bitcoin piyasasının mevcut şartlar altında eskisine kıyasla daha fazla istikrar göstereceğini söyledi. Bitcoin’in ABD borsalarından veya hisse senetlerinden daha istikrarlı olduğunu kaydeden El-Erian, tüm inovasyonların tipik bir döngüden geçtiğini söyledi. Analist, patlama ve aşırı tüketim döneminin artık acı içinde sona erdiğine dikkat çekti.

Bitcoin’in Ulaşamayacağı Fiyatı Açıkladı

Cambridge Üniversitesi Queens’ College Başkanı Mohamed El-Erian, en büyük kripto para birimi Bitcoin’in gelecekteki fiyatını yorumladı. Ünlü ekonomist, Bitcoin’in küresel bir para birimine dönüşmesini beklemediğini söyledi. Bununla birlikte gelecekte Bitcoin fiyatının iddia edildiği gibi 200 bin veya 300 bin dolar değerinde olamayacağına inandığını açıkladı.

El-Erian’a göre kripto yatırımcıları Bitcoin’in ve piyasanın son dönemde tanık olduğu istikrarı memnuniyetle karşılaması gerekiyor. Deneyimli ekonomist artık kripto paraların daha istikrarlı ve güvenli bir zemin oluşturduğunu belirtti. BTC’nin kitlesel olarak benimsenmeyeceği için uluslararası para birimi haline gelmeyeceğini kaydetti.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.