Haberler

Dev kripto para borsası, Dünya Kupası öncesinde Arjantinli yıldız Lionel Messi ile anlaşma sağladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralar geçtiğimiz yılın başlarından itibaren ciddi bir yükseliş elde etti ve kripto paraların dünya genelinde ana akımda çok daha sık yer edinmeye başlamasıyla birlikte, kripto para odaklı şirketlerin kurduğu ortaklıklar ve anlaşmalar da hızla artmaya başladı. Özellikle kripto para şirketleri ile spor kulüplerinin kurduğu ortaklıkların sayısı artış gösterirken, 2022 Katar Dünya Kupası yaklaşırken de bu yönde dikkat çeken adımlar gelmeye başladı. Son olarak, küresel kripto para borsası Bitget, Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi ile partnerlik anlaşması sağladı.

BITGET BORSASI, MESSİ İLE PARTNERLİK ANLAŞMASI SAĞLADI

Bitget Partners Messi

Tüm dünyada futbol severler heyecanla 2022 Dünya Kupası’nı bekliyor. Tarihinde ilk kez kış mevsiminde gerçekleştirilecek olan turnuvada birçok yıldız isim son kez Dünya Kupası için mücadele edecek. Bu prestijli turnuvada kripto paraların da yer alacak olması, kripto para ekosisteminde de heyecan yaratmaya devam ediyor. Küresel kripto para borsası Bitget, bu kapsamda Arjantin milli takımının kaptanı ve dünya yıldızı Lionel Messi ile partnerlik anlaşması sağladı. Bitget borsası, Messi hayranlarına Web 3’ü ve borsada kripto para işlemlerinin potansiyelini keşfetme fırsatı sunacak.

LİONEL MESSİ’NİN AÇIKLAMALARI

Messi, anlaşma ile ilgili açıklamasında, “Kripto dünyasına katılmamı sağlama konusundaki çabaları için Bitget’e teşekkür etmek istedim. Her iki tarafın da spor taraftarlarına Web 3’ü sunmanın yanında bambaşka yenilikleri harekete geçirebileceğine güveniyorum” sözlerini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.