Bitcoin HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

Kripto Para Piyasasında Son Durum: Bitcoin Düşüyor, Altcoin’ler Takip Ediyor!

En popüler kripto para birimi olan Bitcoin'deki son düşüşün kripto para piyasası üzerinde nasıl bir etkisi oldu? Bitcoin ve altcoinlerde son durum nedir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında Bir süredir düşüş hakim. Öyle ki, en popüler kripto para birimi Bitcoin (BTC), gece saatlerinde ani bir düşüşe başladı ve 38.000 doların altına düştü.

Bitcoin’in çöküşünün altcoinler üzerinde de etkisi oldukça fazla. İşte Bitcoin ve diğer kripto para birimleri hakkında en güncel bilgiler ve bunların güncel değerleri.

Bitcoin (BTC) Düşüşünü Sürdürdü!

Hafta boyunca 40.000 doların üzerine çıktıktan sonra, piyasa değerine göre dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), 38.000 dolara geri döndü. Bunu takiben, BTC yeni bir yükseliş trendi başlattı ve onunla birlikte 40.000 $ seviyesini geri alabildi.

Ancak amiral gemisi Bitcoin (BTC) dün akşam itibarıyla yeni bir düşüşe geçtiği için Bitcoin’deki yükseliş uzun sürmedi. En son düşüş BTC fiyatını neredeyse bir ayın en düşük noktası olan 37.733 dolara gönderdi.

Bitcoin
Bitcoin

CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin (BTC) yazı yazılırken son 24 saatte yüzde 1.50 düşüşle 38.035 dolardan işlem görüyor.

Altcoinlerde Son Durum Nedir?

Kripto para piyasası öncelikle en popüler kripto para birimi olan Bitcoin’in fiyat hareketlerini takip etmektedir. Bu nedenle Bitcoin önemli bir artış veya düşüş yaşadığında, diğer kripto paralar benzer fiyat dalgalanmaları yaşar.

Bu sefer de, Bitcoin’deki hızlı düşüş neredeyse piyasayı kana buladı ve altcoinlerin değer kaybetmesine neden oldu.

Öyle ki piyasa değerine göre en değerli ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH), bu düşüşün sonucunda 2.800 dolardan 2.730 dolara kadar düştü.

Ethereum
Ethereum

Ardından, rotayı tersine çevirip yukarı çıktıktan sonra, Ethereum şu anda bu makaleyi yazarken CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %1,65’lik bir kazançla 2.777 dolardan işlem görüyor

Kripto Para Piyasası Güncel
Kripto Para Piyasası Güncel

Diğer ilk on kripto paraya baktığımızda senaryo şu şekilde:

Binance Coin (BNB) şu anda son 24 saatte yüzde 3.58 düşüşle 384 dolardan işlem görüyor, Solana (SOL) son 24 saatte yüzde 5.08 düşüşle 89.86 dolardan işlem görüyor ve Ripple (XRP) şu anda yüzde 4.67 dolardan işlem görüyor. . Son 24 saatte, Terra (LUNA) yüzde 6,42 düşüşle 80 dolardan, Cardano (ADA) yüzde 5,02 düşüşle 0,77 dolardan ve Dogecoin (DOGE) yüzde 2,85 düşüşle 0,1323 dolardan.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.