Altcoin Haberleri

Elon Musk DOGE Fiyatını Coşturmaya Devam Ediyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para topluluğunun yakından takip ettiği isimlerden biri olan Elon Musk, sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Ünlü milyarderin son olarak Twitter sosyal medya platformunu satın alması, kripto para topluluğu tarafından çok konuşuldu. Kendisini Doge Father olarak tanımlayan Elon Musk’ın bu hamleleri, son dönemde DOGE fiyatındaki yükselişin arkasında yatan sebepler haline geldi. Üstelik Elon Musk bunlarla sınırlı kalmayıp yeni paylaşımıyla da piyasada pump etkisi yaratmaya devam diyor.

Dogecoin Fiyatında Yükseliş Trendi

Dogecoin Elon Musk

Tesla ve Space X CEO’su Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması sosyal medyada çok konuşuldu. Bunun ardından ünlü milyarderin yönetime irmesi, destekçisi olduğu Dogecoin’e olan beklentileri de arttırdı. Musk’ın DOGE ile Twitter platformunu çeşitli şekillerde entegre edebileceğini düşünen yatırımcılar bu beklentiyi erkenden fiyatlamaya başladı. Bu beklentiler doğrultusunda DOGE fiyatı son 8 günde yüzde 155 oranında artış gösterdi.

Elon Musk’ın Paylaşımı Gündem Oldu

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Elon Musk, son paylaşımıyla DOGE fiyatını yüzde 20 oranında daha yükseltti. Musk, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Twitter logolu tişört giyen bir Doge cinsi köpek paylaştı. Bu paylaşım sonrası DOGE fiyatında hızlı bir yükseliş hareketi görüldü. Kripto para yatırımcıları sosyal medya devi ile Dogecoin arasında muhtemel bir entegrasyon olacağına dair beklentileri satın almaya devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.