Haberler

Çin Merkezli Web3 Fonuna 20 Milyon Dolarlık Yatırım

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para ve yeni teknolojilerin yaygın bir şekilde kullanıldığı Çinli şirketler, dünya çapında ilgi görmeye devam ediyor. Son dönemde internet dünyasının geleceği olarak yorumlanan Web3 platformları da ciddi bir ilgi görmeye başladı. En büyük kripto para borsası Binance arkasındaki şirket Binance Labs’in eski yöneticisi olan Nicole Zhang tarafından kurulan Lingfeng İnovasyon Fonu aldığı yatırımla gündem oldu.

A Serisi Yatırım Turunda 20 Milyon Dolar Topladı

Lingfeng Inovasyon

Kripto para odaklı şirketlerin global alanda aldığı yatırımlara bir yenisi daha eklendi. Sektörün tanınmış isimlerinden Nicole Zhang’in kurucusu olduğu Lingfeng İnovasyon Fonu, A serisi yatırım turunda 20 milyon dolar toplamayı başardı. Lingfeng İnovasyon Fonu, aynı zamanda Pekin merkezli fintech yatırım firması olan Lingfeng Capital’in kardeş şirketi olarak adını duyurdu. İnternet dünyasının geleceği olarak tanımlanan Web3 alanında faaliyet gösteren söz konusu fonun toplam hedefi 30 milyon dolardı.

Kurucusu Binance Eski Yöneticisi

Lingfeng İnovasyon Fonu’nun bağlı olduğu çatı şirket Lingfeng Capital, toplamda 400 milyon dolarlık varlık yönetiyor. Şirketin yeni yatırımcıları arasında kripto para güvenlik firması CertiK ve Singapur merkezli aile ofisi Kamet Capital Partners gibi ünlü şirketler yer alıyor. Lingfeng İnovasyon Fonu kurucusu Nicole Zhang, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance Labs’in eski yöneticisi olarak görev yaptı. Lingfeng İnovasyon Fonu şu ana kadar toplamda 10 start up ve şirkete yatırım yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.