Haberler

Dev Bitcoin Borsası Bitfinex, Bu Altcoin’leri Delist Etmeye Karar Verdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası , kullanıcı işlem deneyimini iyileştirmek amacıyla devam eden bir çaba sonucunda, sekiz altcoinin listeden çıkarılma kararını duyurdu. Söz konusu altcoinler BTSE, CLO, DGB, MOB, ONE, PLANETS, RBTC ve LAI olarak belirlendi.

Bitfinex tarafından açıklanan karara göre, BTSE, CLO, DGB, MOB, ONE, PLANETS, RBTC ve LAI altcoinleri için para yatırma ve alım satım işlemleri 9 Kasım 2023 tarihinden itibaren durdurulacak. Bu tarihten sonra, iptal edilmeyen tüm açık emirler otomatik olarak sonlandırılacak.

Delist süreciyle birlikte alım satımın askıya alınacak olması, kullanıcılara 2 Ocak 2024 tarihine kadar token çekme işlemlerini gerçekleştirme fırsatı sunacak. Bu süre zarfında, kullanıcılar hesaplarındaki tokenleri başka bir cüzdana transfer etmeleri gerekmektedir.

Dev Bitcoin Borsası Bitfinex, Bu Altcoin'Leri Delist Etmeye Karar Verdi!

Bitfinex, yaklaşan değişikliklerle ilgili olası komplikasyonları önlemek amacıyla kullanıcılara erken harekete geçmelerini tavsiye etmektedir. Bu nedenle, kullanıcılar bu sekiz altcoini mümkün olan en kısa sürede başka bir cüzdana transfer etmelidir.

9 Kasım 2023 tarihinden itibaren para yatırma ve alım satım işlemleri durdurulacak ve açık emirler otomatik olarak sonlandırılacak. Ancak, kullanıcılar 2 Ocak 2024 tarihine kadar token çekme işlemlerini gerçekleştirme fırsatına sahip olacaklar. Bu süre içinde harekete geçmeyen kullanıcılar, tokenlerini kaybedebilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.