Altcoin HaberleriHaberler

Google ve Tezos Web3 Alanında İş Birliğine Gidiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tezos Vakfı, Tezos (XTZ) Blockchain’inde Web3 uygulamalarının geliştirilmesini hızlandırmak için arama motoru devi Google’ın bulut bilgi platformu Google Cloud ile iş birliği yaptığını açıkladı.

Google Cloud, Tezos Blockchain’inde Validator Olarak Hizmet Verecek

Tezos Vakfı, Google Cloud ile iş birliği yaparak Tezos Blockchain’inde Web3 uygulamalarının geliştirilmesini hızlandırmayı amaçlıyor. İş birliği kapsamında Google Cloud, Proof of Stake (PoS) konsensüs algoritmasını kullanan Tezos Blockchain’inde doğrulayıcı olarak hizmet verecek.

Bu iş birliği, Google Cloud’un kurumsal müşterilerinin Tezos Blockchain’inde Web3 uygulamaları geliştirmesine ve dağıtmasına imkan sağlamayı hedefliyor. Google Cloud, Tezos Blockchain’inde bir doğrulayıcı olarak hareket ederek, kurumsal müşterilerinin Blockchain geliştirmeyi desteklemesine olanak tanıyacak. Ayrıca, Tezos tarafından kuluçkaya yatırılan belirli girişimler de Google Cloud kredileri ve mentorluk için uygun olacak.

Tezos Coin
Tezos Coin

Google Cloud’da Web3 mühendislik direktörü olan James Tromans, iş birliğine ilişkin yaptığı açıklamada, Tezos’taki Web3 uygulamalarını güçlendirmek için Google Cloud’un güvenilirliğini ve ölçeklenebilirliğini getirmeyi dört gözle beklediklerini belirtti.

Google Cloud’un İlk Adımı Değil!

Google Cloud, Tezos Blockchain’inde doğrulayıcı olarak hizmet vermek için ilk adımını atmıyor. Geçtiğimiz yılın Eylül ayında, Google Cloud benzer şekilde oyun merkezli bir Ethereum yan zinciri olan Ronin ağında bir doğrulayıcı düğüm çalıştırmayı kabul etmişti. Bundan bir ay sonra ise Ethereum geliştiricileri için bir Blockchain düğümü barındırma motorunu başlattı.

XTZ’de Son Durum

Tezos, bu yazının hazırlandığı sırada gün içinde yüzde 5’in üzerinde bir yükseliş kaydederek 1,30 dolara ulaştı ve en büyük 47’inci kripto para (aynı zamanda en büyük 46’ncı altcoin) oldu. Tezos’un piyasa değeri ise 1.21 milyar dolar olarak hesaplandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.