Haberler

Dev Şirketten 100 Milyon Dolarlık Kripto Para Fonu

CMCC Global, Asya'daki blockchain girişimlerini desteklemek amacıyla oluşturduğu fon için 100 milyon dolar topladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CMCC Global, Asya’daki blockchain girişimlerini desteklemek amacıyla oluşturduğu fon için 100 milyon dolar topladı.

Hong Kong merkezli kripto risk sermayesi şirketi CMCC Global, Titan Fonu için 100 milyon dolar toplamayı başardı. Bu fon, Asya’daki blockchain girişimlerini desteklemek amacıyla oluşturuldu ve Winklevoss Capital ve Animoca Brands gibi önemli yatırımcılardan destek aldı. Titan Fonu, 30’dan fazla yatırımcının katılımıyla 100 milyon dolarlık bir fon oluşturdu.

Asya, 2023 yılı boyunca yeni teknolojilere ev sahipliği yapmasıyla dikkat çekti. Özellikle Hong Kong, sektörde önemli bir konuma erişti ve CMCC Global gibi şirketler bu fırsatı değerlendiren firmalar arasında yer aldı. CMCC Global, blockchain girişimlerine destek vermek amacıyla Titan Fonu’nu oluşturdu.

Dev Şirketten 100 Milyon Dolarlık Kripto Para Fonu

Titan Fonu’nun Destekçileri

Titan Fonu, Animoca Brands ve Winklevoss kardeşlerin kurduğu Winklevoss Capital gibi milyonlarca dolarlık varlığı yöneten destekçileri bünyesinde barındırıyor. Fon, Block.one, Richard Li’s Pacific Century Group ve Jebsen Capital gibi isimlerin de desteğiyle 30 yatırımcının bağışlarıyla 100 milyon dolar topladı.

CMCC Global’in kurucu ortağı Martin Baumann, Titan Fonu’na destek veren isimler arasında Block.one, Richard Li’s Pacific Century Group ve Jebsen Capital’in de yer aldığını belirtti. Baumann, Hong Kong ve blockchain girişimleri hakkında şunları söyledi:

Hong Kong, Web3’ü benimseme yolunda ilerlemeye devam ederse, doğal olarak bu alanda şirket kuran girişimcilerin sayısı artacaktır. Biz onların ilk başkenti olabiliriz.

CMCC Global’in oluşturduğu Titan Fonu, Asya’daki blockchain girişimlerini desteklemek amacıyla 100 milyon dolar topladı. Bu fon, sektördeki önemli yatırımcıların desteğiyle güçlendi ve Asya’da blockchain ve Web3 alanındaki girişimlerin büyümesine katkıda bulunmayı hedefliyor. Bu haber, Asya’da gelişen blockchain sektörü hakkında güncel bir bilgi sunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.