Tüm HaberlerHaberler

Elon Musk, Yine Bir Kripto Parayı Uçurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elon Musk’ın yeni yapay zeka şirketi xAI’nin etkisi, kripto paralara büyük bir etki yaptı. Aynı isimle piyasaya sürülen bir coin, son 24 saat içinde şaşırtıcı bir şekilde yüzde 62.000’den fazla artış gösterdi. Elon Musk’ın kripto endüstrisindeki etkisi sürekli olarak hissediliyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman piyasaya yön veren Musk, yeni yapay zeka şirketi olan xAI’yi duyurdu. Bu duyuruyla birlikte aynı ismi taşıyan kripto paralarda inanılmaz artışlar yaşandı. Hatta xAi/WETH paritesi, son 24 saatte yüzde 62.486 gibi büyük bir yükseliş kaydetti.

Ekran Resmi 2023 07 13 09.38.54

Elon Musk Bir Tweetle Kriptoya Yön Verdi!

Tarih boyunca büyük bir önem kazanan kripto paralarla ilgili ünlü iş insanı Elon Musk, kripto para dünyasında gösterdiği etkiyle sürekli şaşırtıyor. Musk’un yapay zeka şirketi xAI, aynı ismi taşıyan birçok memecoin’e devasa bir yükseliş sağladı. Logosu bile olmayan memecoin’ler katlanarak değer kazandı. Bu durum, kripto ekosistemini ikiye böldü ve tartışmalara yol açtı.

Elon Musk’ın sektör üzerinde bu kadar büyük bir etkisi olduğunu savunanlar, coin’lerde yarattığı oynaklığa dikkat çekiyor. Zaman zaman DOGE ile ilgili paylaşımlar yaparak popüler memecoin‘i manipüle eden Musk’ın, yapay zeka alanında da böyle hareketler yapabileceği söylentisi ortaya çıktı. Ayrıca, Musk ve xAI odaklı kripto paralar hakkındaki söylemler giderek artıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.