Kripto Para BirimleriAltcoin Haberleri

Elon Musk’tan Şaşırtan Açıklama!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elon Musk‘tan şaşırtan açıklama.Elon Musk, enflasyon yükselmeye devam ederken paraları için güvenli bir sığınak arayan kişilere bazı tavsiyelerde bulundu. Musk’a göre, para birimi yerine fiziksel öğeler gereklidir. Musk, dolar veya altına yatırım yapmanın en iyi seçenek olduğuna inanmıyor ve bunun yerine yatırımcılara işletme hisseleri veya bir ev gibi gerçek varlıklar sağlıyor.

Elon Muskkk
Elon Musk’Tan Şaşırtan Açıklama!

 

 

 

 

 

 

 

Elon Musk yatırım Hakkında tavsiye verdi

Tesla CEO’su Elon Musk, yükselen enflasyon karşısında nasıl yatırım yapılır sorusuna yanıt verirken, geleneksel dolar veya altın almayı önermediğini belirtti. Musk’a göre insanlar, evler gibi taşınmaz varlıklara yatırım yaparak paralarını artan enflasyondan koruyabilirler. Musk, “Enflasyon yüksek olduğunda, genellikle iyi ürünler veya evler gibi somut nesneler ürettiğine inandığınız firmaların hisselerine sahip olmak, dolara sahip olmaktan daha iyidir” dedi. Musk’ın California’daki yedi mülkünün hepsini 128 milyon dolara sattığı ve şu anda Teksas’ta bir ev kiraladığı göz önüne alındığında, bu ilgi ilginç bir yorum.

Musk, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’un enflasyonun 40 yılın en yüksek seviyesinde kalacağı ve yatırımcıların “nakit, borç ve değer hisse senetlerinden Bitcoin gibi kıt mülklere kaçışının yoğunlaşacağı” tahminine yanıt verdi. Cryptokoin.com’a göre Amerika Birleşik Devletleri’nde enflasyon son 40 yılın en yüksek seviyesi olan %7,9’a ulaştı.

Musk, Bitcoin, Ethereum veya DOGE’sini satmayacak.

Musk, yukarıdaki tweetine “Hala sahibim ve Bitcoin, Ethereum (ETH) veya Dogecoin (DOGE) satmayacağım” diye ekledi. Bununla birlikte, Michael Saylor’a göre Bitcoin, Ethereum, Dogecoin (DOGE) ve diğer kripto varlıklar, özel mülkiyete (geleneksel para biriminin aksine) ve kıt (altın gibi) sahip oldukları için “fiziksel şeyler” değildir. Bitcoin arzı 21 milyonla sınırlıyken yeni ETH oluşturulmaz.

Paranın değeri şu anda yıllık %7,9 enflasyon oranında aşınırken, Global Investors CEO’su Frank Holmes gibi uzmanlar Elon Musk’ın önerisinin sağlam olduğuna inanıyor. Tasarruf hesaplarındaki ortalama faiz oranı yüzde 0,06’dır. Tahvil getirileri son derece düşüktür. Aslında, uzmana göre, tüm ülkeler döviz rezervlerinden ABD dolarını kaldırıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.