HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Elon Musk,Twitter’da Spam Mücadelesi İçin Dogecoin’i İşaret Etti!

Tesla CEO'su Elon Musk, Twitter'da Spam Mücadelesine karşı Dogecoin Kullanımına Onay Verdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elon Musk, Twitter’da spam mücadelesi için Dogecoin’i işaret etti. Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Twitter spam’ı ile mücadele etmek için Dogecoin kullanımını savundu.

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’ın spam sorununun platformdaki en büyük şaka kripto para birimi olan Dogecoin‘in yardımıyla çözülebileceğini öne sürdü. Musk’ın dikkatini çeken fikir ilk olarak milyarder Mark Cuban tarafından ortaya atıldı.

Dogecoin’e toplama eklenmesi  Mark Cuban tarafından önerildi. Sınırsız gönderi yapabilmek için her Twitter kullanıcısının 1 DOGE yatırması gerekecektir. Gönderiye başarılı bir şekilde itiraz ettikten sonra, gerçek kullanıcılar spam göndericisinin tokenlarını alabilecektir. Öte yandan, bazı tweet’leri yanlışlıkla spam olarak işaretlerlerse, DOGE tokenlarını kaybedecektir.

Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus, Cuban’a yaptığı açıklamada  konsepti “çok” beğendiğini belirtti.

Eskiden kripto para birimlerini sert bir şekilde eleştiren Cuban, o zamandan beri meme coin‘in destekçisi oldu. Dallas Mavericks’in sahibine göre DOGE meşru bir para birimi olabileceğini düşünüyor.

Twitter, Musk ile ortaklık kurmayı kabul ettikten sonra, Dogecoin son zamanlarda değer kazandı. Birçoğu, Musk’ın sosyal medya platformunun kontrolünü ele geçirmesi halinde Dogecoin’i Twitter’a entegre edeceğini tahmin ediyor. Musk, Dogecoin’in Twitter Blue aboneleri için bir ödeme yöntemi olarak kabul edileceğini zaten onayladı. Musk, bahşiş vermeyi yaygınlaştırmak için Dogecoin kullanımına da olumlu baktı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.