HaberlerKripto Para BirimleriMetaverse HaberleriNFT Haberleri

Otherside Metaverse Projesi Olan Otherdeed Arazi NFT’si Saatler İçinde Tükendi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Otherside metaverse projesi olan Otherdeed arazi NFT’si saatler içinde tükendi. Halka açık satışın başlamasından sonraki üç saat içinde, Otherside metaverse projesi mevcut 55.000 Otherdeed arazi NFT’sinin tamamını sattı. Otherside’ın resmi Twitter hesabına göre, yatırımcılar tüm NFT’leri yalnızca ApeCoin kripto para birimiyle topladı.

Mint fiyatı, kabaca 305 ApeCoin yaklaşık olarak 5800 dolara tekabül ediyordu. Ardından, projenin web sitesinde müşterilerin Müşterini Tanı (KYC) kimlik doğrulamasını geçmeleri ve kripto cüzdanlarını önceden doğrulamaları gerekiyordu.

Popüler Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve Mutant Ape Yacht Club (MAYC) NFT koleksiyonlarının üreticisi Yuga Labs tarafından geliştirilen blok zinciri tabanlı bir sanal dünya olan Otherside metaverse, müşterilere NFT’lerde arazi talep etme hakkı sağlayacak. Mint’in ardından BAYC ve MAYC sahipleri 21 gün boyunca ücretsiz arazi arayabilecek.

27.000’den fazla kişi, üretilen toplam 100.000’den 55.000’i kullanılabilir Otherdeed NFT satın aldı. Kalan 45.000 NFT, mevcut BAYC ve MAYC NFT sahiplerine airdrop yoluyla dağıtılacak.

Gas Savaşı Yaşandı

Etherscan blok gezgini verilerine göre, Otherdeed mint, Ethereum ağındaki gas ücretlerinin 8.000 GWEI’ye yükselmesine neden oldu. Bu, çok sayıda Ethereum kullanıcısı aynı anda NFT satın almaya ve ağın işlem ücretlerini kullanarak birbirinden daha fazla teklif vermeye çalıştığında ortaya çıkan gas savaşının sonucudur. Şimdi olduğu gibi, bu tür öneriler daha yüksek blockchain ücretlerine sebep olabilir.

Yuga Labs, gas avaşları için optimize edilmemiş bir akıllı sözleşme geliştirdiği için Ethereum geliştiricisi Foobar tarafından Twitter’da  eleştirilere maruz kaldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.