Altcoin Haberleri

En ünlü Bitcoin yatırımcılarından Max Keizer gizli gizli XRP mi satın alıyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında Bitcoin (BTC) destekleri ile tanınan isimler arasında yer alan ve sektörün en önemli isimlerinden biri olarak gösterilen Max Keizer, Bitcoin’e destek vermeye devam ederken farklı söylentiler gündeme gelmeye başladı. Genel olarak Keizer her ne kadar kripto para piyasasından çok Bitcoin’i destekliyor gibi görünüyor olsa da birçok yatırımcının tahminine göre Ripple’a (XRP) gizli şekilde yatırım yapıyor. Konuya ilişkin olarak sosyal medyada birçok kripto para yatırımcısı fikirlerini ve tahminlerini dile getirdi.

MAX KEIZER İDDİALARA YANIT VERDİ

Max Keizer

Sosyal medya paylaşımlarında son günlerde Max Keizer’in Bitcoin’in yanı sıra XRP’ye de yatırım yaptığı iddiaları yer almaya başladı. Max Keizer, konuyla ilgili iddiaların ortaya çıkması ve bir kullanıcının kendisine bu durumu sorması üzerine Twitter’dan verdiği yanıtta, “Hayır çünkü XRP merkezileştirildi. İndirilmesi kolay ve yasadışı ilan edilmek üzere. Yararlı bir şey yapmadığından bahsetmiyorum bile” sözlerini dile getirdi. Böylece Keizer, XRP yatırımının olmadığını belirtti ve Ripple’ın, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile olan yasal süreçte kaybeden taraf olacağını ima etti.

SEC – RIPPLE DAVASINDA DURUM NE?

Şu an için SEC ile Ripple arasındaki davada Ripple önde götüren taraf olsa da Max Keizer nihai sonucun Ripple’yın aleyhine olacağını düşünüyor. Ünlü yatırımcıya göre dava sonunda XRP yasadışı ilan edilecek. Söz konusu davadan çıkacak herhangi bir kararın, tüm kripto para ekosistemi üzerinde etkili olması bekleniyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.