HaberlerAltcoin Haberleri

EOS Neden Yükselişte? 21 Ağustos 2022

Piyasadaki büyümesiyle EOS, kripto para birimi alanında insanların ilgisini çeken isimlerden biriydi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

EOS neden yükselişte? 21 Ağustos 2022. Piyasadaki büyümesiyle EOS, kripto para birimi alanında insanların ilgisini çeken isimlerden biriydi. Paribu ve BtcTurk gibi yerel borsalarda EOS’un 24 saatlik hacmi 222 milyon TL’yi aştı. EOS coinin değeri neden yükseldi?

EOS Coin Neden Yükseldi?

CoinGecko’dan gelen veriler, son 24 saat içinde EOS para biriminin fiyatının %7,5 arttığını gösteriyor. EOS  yazı yazılırken1,40 dolardan işlem görüyordu. EOS bir süredir yükseliş dalgası yaşıyor. EOS Vakfı CEO’su Yves La Rose’un yakın zamanda attığı bir tweet, bunun nedenlerinden biri olarak gösteriliyor.

Bir tweet’te Rose, EOSIO’nun markasını değiştirebileceğini ve bunun bir EOS hard fork’u ile sonuçlanabileceğini belirtti.

Oluşturulan hard ford, mevcut EOS ortamını iyileştirecek. EOSIO ağının tüm zincirlerini bir araya getirmek için hard forkun gerekli olduğunu savundu.

Bir hard fork genellikle zincirin bölünmesine neden olabilir ve EOS sahipleri her iki bölünmeden de eşit sayıda token alabilir. Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan etkinlik, yeni bir token çıkarılıp çıkarılmayacağı konusunda henüz doğrulanmadı.

Şu anda kripto para piyasasında en çok konuşulan konulardan biri Ethereum Merge oldu. Merge gerçekleştiğinde ETH fiyatında bir artış bekleniyor. EOS hard forku, Merge gibi, fiyat artışında bir faktör gibi görünüyor.

EOS’un değeri başka şekillerde de arttı. DefiLama verilerine göre, toplam kilitli değer de %5,6 arttı.

EOS’un mevcut durumu aşağıda verilmiştir.

12

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.