Haberler

Peter Brandt’den Bitcoin (BTC) Potansiyel Analizi!

Bir raporda, deneyimli trader Peter Brandt, Bitcoin'in Temmuz ayından bu yana belirlediği model hedefine ulaştığını söyledi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Peter Brandt’den Bitcoin (BTC) potansiyel analizi.  Bir raporda, deneyimli trader Peter Brandt, Bitcoin’in Temmuz ayından bu yana belirlediği model hedefine ulaştığını söyledi.

Konsolidasyon aşamasının sona ermesiyle birlikte piyasa oynaklığı ve ticaret hacmi hızla yükseliyor. Peter Brandt da Bitcoin ile ilgili analizler sunmuş ve Ağustos başında elinde tuttuğu en büyük pozisyonlardan biri olduğunu belirtmişti.

Peter Brandt: Bitcoin Kama Modelini Yakaladı

Twitter’da paylaşım yapan Peter Brandt’a göre Bitcoin, Temmuz ayından bu yana geliştirmekte olduğu kama modelini artık tamamen benimsedi.

Temmuz ayındaki %25’lik keskin bir düşüşün ardından Bitcoin, sıklıkla bir bekleme süresi modeli olarak hizmet eden yükselen bir kama deseni yarattı.

Brandt, çalışmayı tweet’inde yayınladı ve Bitcoin’in amacına ulaştığını ilan etti. Ayrıca fiyat performansının piyasanın aşırı yükseleceği veya BTC’nin daha fazla düşmeyeceği anlamına gelmediğini de sözlerine ekledi.

Son zamanlarda değerinin yarısından fazlasını kaybetmesine rağmen Bitcoin‘in hala en büyük yatırımlarından biri olduğunu iddia eden trader, kama modeli hedefine ulaşıldığını belirtti. Bu, Bitcoin’in önceki birkaç hafta boyunca hakim olan piyasa eğilimine rağmen hareket etmeye devam ettiğini gösteriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.