Bitcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Kripto para piyasası 18 Ekim Salı günü son durum ne? Bitcoin ve altcoinler kazanımları koruyabildi mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası Bitcoin (BTC) öncülüğünde pozitif fiyat hareketleri ile giriş yaptığı yeni haftada, ikinci güne de yukarı yönlü fiyat hareketleri ile giriş yaptı. Bitcoin’in üst üste iki gün yeşil bölgede açılış yapması yatırımcıları umutlandırırken, piyasanın yatay seyrini koruduğu görülüyor. Küresel ekonomideki istikrarsızlık piyasalarda sallantılara neden olsa da kripto para piyasasının bu sallantılarla mücadelesi sürüyor. Hafif toparlanma eğiliminde olan piyasada Bitcoin, son 24 saatte gelen yükselişlerle birlikte 19 bin 500 dolar üzerindeki seyrini koruyor. Kripto para piyasasında son durum ne?

KRİPTO PARALARDA SON DURUM NE?

Kripto Paralarda Son Durum Ne

Kripto para piyasası, yeni güne Bitcoin ve Ethereum (ETH) fiyatlarındaki toparlanma ile giriş yaptı. Bu toparlanmalar altcoinler geneline de yansırken, 18 Ekim Salı günü piyasalarda ayrık fiyat hareketleri de ortaya çıkmaya başladı. Yeni güne yeşil bölgede hafif yükselişlerle giriş yapan Ripple (XRP), gün içinde gelen hafif geri çekilmeler ile birlikte 0,4688 dolar seviyesinde geriledi. Öte yandan piyasanın popüler altcoinlerinden Binance Coin (BNB) ise son 24 saatte gelen toparlanmalarını korudu ve 273 dolar seviyesinde denge buldu.

MEME TOKEN’LARDA SON DURUM

Altcoinler genelinde yükseliş hareketliliği devam etse de piyasadan ayrık harekete geçen en büyük meme token Dogecoin (DOGE) de yeni günde hafif düşüşler yaşadı ve 0,05935 dolar seviyesinde dengelendi. Benzer bir düşüş yaşayan Shiba Inu (SHIB) ise bu süreçte 0,00001029 dolar seviyesinde denge buldu.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.