Altcoin HaberleriHaberler

Kripto Kanalı, Bu Hafta İzlenmesi Gereken Potansiyeli Yüksek Altcoin’leri Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimlerine odaklanan popüler Youtube kanalı olan Cheeky Crypto, bu hafta  izlenmesi gereken yüksek potansiyele sahip en iyi 5 altcoini açıkladı.

Cardstack (CARD)

Listenin ilk sırasında Cardstack (CARD) bulunuyor. Cardstack, blockchain teknolojisini kullanılabilir ve ölçeklenebilir hale getiren devrim niteliğinde bir deneyim katmanıdır ve günümüzün dijital süper güçlerine meydan okuyabilecek merkezi olmayan bir yazılım ekosistemi yaratır.

Yapay zeka tarafından çekilen bu altcoin, internetin kapılarını ücretsiz açıyor.

CARD, yazının kaleme alındı sırada, %0,45 artarak 0,008785 dolardan el değiştiriyor.

Kart Tablosu

NEAR Protocol (NEAR)

İkinci altcoin ise Near Protocol‘dür (NEAR). NEAR Protocol, topluluk tarafından işletilen bir bulut bilgi işlem platformu olarak tasarlanmış ve düşük işlem hızları, düşük verim ve zayıf birlikte çalışabilirlik gibi rakip blok zincirlerini tıkayan bazı sınırlamaları ortadan kaldıran bir katman blok zinciridir.

Bu, DApp’ler için ideal ortamı sağlar ve geliştirici ve kullanıcı dostu bir platform oluşturur. Örneğin, NEAR, Ethereum’da yaygın olan kriptografik cüzdan adreslerinden farklı olarak, insan tarafından okunabilen hesap adlarını kullanır. NEAR ayrıca ölçeklendirme sorunlarına benzersiz çözümler sunar ve “Doomslug” adlı kendi fikir birliği mekanizmasına sahiptir.

Yakin Grafik

NEAR, yazım esnasında %5,15 artış kaydederek %15,47’den işlem görüyor.

Radicle (RAD)

Listenin üçüncü potansiyelli altcoini ise Radicle (RAD). Radicle, kod işbirliği için merkezi olmayan bir ağdır. Projenin misyonu, güvenli, bağımsız ve özel olarak platformlar yerine açık protokoller üzerine kurulu açık kaynak toplulukları için esnek altyapı geliştirmektir. Radicle’ın protokolleri, geliştiricilerin güvenilir aracılara güvenmeden kod üzerinde işbirliği yapmalarını sağlar.

Rad Şeması

RAD, yazının kaleme alındığı sırada %7,49 düşüşle 10,69 dolardan  işlem görüyor.

Internx (INXT)

Bahsedilecek bir sonraki altcoin ise Internxt (INXT). Internxt Drive, 2020’de piyasaya sürülen nispeten yeni bir bulut depolama hizmetidir. Kullanıcılarına “mutlak gizlilik ve tavizsiz güvenlik” sunduğunu iddia ediyor.

Inxt Tablosu

INXT, yazının kaleme alındığı sırada son 24 saatte  %13.14 düşüş göstererek 14.85 dolardan işlem görüyor.

Gala Games (GALA)

Listedeki son altcoin ise Gala’dır (GALA). Gala Games, oyunculara oyunlarının kontrolünü geri vererek oyun endüstrisini farklı bir yöne çekmeyi hedefliyor. Gala Games’in misyonu, “gerçekten oynamak isteyeceğiniz blockchain oyunları” yapmaktır.

Proje, oyuncuların oyun içi varlıklara yüzlerce dolar harcayabilecekleri ve oyunu oynamak için harcanan ve bir düğmeye tıklayarak onlardan alınabilecek sayısız saatler harcayabilecekleri gerçeğini değiştirmek istiyor. Blockchain teknolojisinin yardımıyla oyunculara oyunların ve oyun içi varlıkların kontrolünü vererek yaratıcı düşünceyi oyunlara yeniden sokmayı planlıyor.

Gala Tablosu Coinmarketcap

GALA, yazının kaleme alındığı sırada %12 artış kaydederek 0,5434 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.