HaberlerAltcoin Haberleri

Fenerbahçe Token’de, İlk Yakım İşlemi Gerçekleşti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Taraftar Tokenlerinin, kripto para ekosistemine dahil olmasıyla birlikte Türkiye ve dünyadan bir çok spor kulübü, kendi taraftar tokenlarını çıkarmaya başladı. Kulüpler çeşitli kripto para borsaları aracılığı ile kendi tokenlerini piyasa sürdü. Türkiye’nin en büyük sivil toplum öregütlerinden Fenerbahçe de, kısa bir süre önce bu futbol kulüpleri arasına katıldı.

FB Token’de İlk Yakım Gerçekleşti!

Türkiye’nin önde gelen Kripto para borsası Paribu ve Fenerbahçe Spor Kulübü iş birliği ile üretilen Fenerbahçe Token, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürüldü. Fenerbahçe Kulübü, token satışının başlamasıyla birlikte saniyeler içinde milyonlarca lira gelir elde etti. Öncesinden açıklanan plana göre ilk token yakım işlemi, bugün gerçekleşti. Toplamda, 11 milyon 500 bin Türk Lirası’na karşılık gelen 170.000 tane Fenerbahçe Token yakıldı.

FB Token Toplam Arzı Ne Kadar?

Fenerbahçe Token’ın whitepaper‘ında, maksimum token arzının 25 yıl içinde yaratılmak üzere, 190 milyon 700 bin adet olacağı yazıyor. Ancak planlanan yakımlar ile nihai arzın da, 100 milyon adete düşürüleceği belirtiliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.