Bitcoin HaberleriHaberler

Nasdaq’dan Hazırız Mesajı: Bitcoin ETF Onayı Mı Geliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu akşam saatlerinde sosyal medya platformu Twitter’da yapılan paylaşımlar kripto para yatırımcılarını heyecanlandı. Yapılan paylaşımlara göre Nasdaq, Valkyrie Bitcoin Vadeli işlemler ETF‘sine hazır olduğuğunu açıkladı. Bu paylaşım SEC’in bir Bitcoin ETF’sini onayladığı yorumlarına neden oldu. Fakat durum tam olarak şekilde değil.

Nasdaq: “Valkyrie Bitcoin Vadeli işlemler ETF’sine hazırız”

Yapılan paylaşımlara göre SEC’in Valkyrie Bitcoin Vadeli İşlemler ETF’ini onayladığı ifade ediliyor olsa da henüz SEC ETF onayı gelmiş değil.  Daha doğrusu  Nasdaq, SEC’in vereceği onayın arkasından Valkyrie Bitcoin Vadeli İşlemler ETF’ini listelemeye hazır olduklarını ifadesi bulunuyor.

Bu gelişme sonrasında piyasa uzmanları, Bitcoin ETF’sinin onaylanmasının artık çok yakın olduğunu düşünüyor. Ancak yine de SEC’ten resmi bir açıklama yapılmadan net bir paylaşım yapmak ya da bu haber gelecekmiş şeklinde pozisyon almak doğru olmaz.

ETF’ler Onaylanır Mı?

Son zamanların en çok konuşulan konularından olan Bitcoin ETF onayı,  bir hayli artan pozitif açıklama yile birlikte yerini heyecana bırakmış durumda.  Özellikle SEC Başkanı Gary Gensler yaptığı son açıklamalar ile kripto para ekosistemini sevindirdi. Genslerin açıklaması haricinde dün akşam saatlerinde SEC, Twitter üzeirnden yapmış olduğu açıklamalar  ETF sinyali olarak yorumlandı.

SEC, açıklamaların devamında “Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri olan bir fona yatırım yapmadan önce potansiyel riskleri ve yararları dikkatlice tarttığınızdan emin olun” ifadelerini kullandı.

Uzmanlar ETF onay tarihi için son gün olan 18 Ekim’e kalmadan onay haberinin geleceğini düşünüor.

[ccpw id=”9919″]

Akşam saatlerinde yayılan ETF onay iddialarından sonra Bitcoin fiyatı 61.780 dolar seviyesine yükseldi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.