Haberler

Binance CEO’su Zhao, İngiltere’nin yeni başbakanı hakkında fikirlerini paylaştı: Beklentilerim çok büyük

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İngiltere’de bir süredir başbakanlık seçimleri adına yoğun günler yaşanıyordu. Boris Johnson’ın istifasının ardından başbakanlık için seçim yarışına giren Liz Truss ve Rishi Sunak ikilisinden Truss, seçimi kazanan isim olmuştu. Ancak Truss da kısa bir süre sonra istifa etti ve Sunak, İngiltere’nin yeni başbakanı oldu. Daha önce yaptığı açıklamalar ile açıkça kripto para destekçisi olduğunu gösteren Sunak’ın İngiltere’de başbakanlık koltuğuna oturması, kripto para endüstrisinde de pozitif bir heyecan yarattı. Binance borsası Changpeng Zhao da bu konudaki heyecanını paylaştı.

“BEKLENTİLERİM ÇOK BÜYÜK”

“Beklenti̇leri̇m Çok Büyük”

İşlem hacmi ile dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ın CEO’su Zhao, “İngiltere’yi kripto paraların merkezi” haline getireceğini söyleyen Rishi Sunak’ın başbakan olmasına ilişkin fikirlerini dile getirdi. Zhao açıklamasında, “20 Haziran’da (4 ay önce, bir partide) 2 saniyeliğine Rishi Sunak’a ‘Merhaba’ dedim. Sohbet etme şansım olmadı. Sadece küçük bir aksiliğin uzun vadede büyük kazançlara yol açtığını gösterdi. İngiltere’de, hakkında çok büyük beklentilerim var” sözlerini dile getirdi.

MIAMI BELEDİYE BAŞKANIYLA TANIŞMASINI ANLATTI

Binance CEO’su Changpeng Zhao, diğer yandan Miami Belediye Başkanı Francis Suarez ile de daha önce Suudi Arabistan’da tanıştığını söyledi. Bilindiği üzere Francis Suarez de Miami’yi, “Bitcoin dostu şehir” haline getirmek için yaklaşık 2 yıldır aktif şekilde çalışıyor ve maaş ödemelerinden Bitcoin (BTC) yatırımlarına kadar bu konuda birçok adım attı. Zhao, “Francis Suarez ile geçen gece Suudi Arabistan’da tanıştım” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.