HaberlerAltcoin Haberleri

Fenerbahçe Token Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Türkiye’nin 3 büyük kulüplerinden Fenerbahçe, uzun zamandır merakla beklenen taraftar tokenini resmen açıkladı. Fenerbahçe Kulübünden önceki günlerde yapılan açıklamada, taraftar token projesi için Türkiye’nin önde gelen kripto para borsası Paribu ile anlaşma sağlandığı duyurulmuştu. Bu yazımızda sizlere Fenerbahçe token ile ilgili bildiklerimizi aktaracağız.

Fenerbahçe Token Nereden Satın Alınır?

Fenerbahçe token satışı Paribu.com üzerinden gerçekleştirilecektir. Bundan dolayı Paribu sitesine üye olmanız gerekmektedir. Paribu Kripto para borsası 2017 yılında kurulmuş Türkiye’nin güvenilir kripto para borsalarından biridir. Coinmarketcap, global borsa sıralamasında 39. Sırada yer alan Paribu’nun 210 milyon dolar civarı bir hacmi ve haftalık olarak da bir milyona yakın kullanıcı bir girişi olan bir kripto para borsasıdır. Fenerbahçe tokene sahip olmak isteyenler için bu borsaya üye olup gerekli güvenlik doğrulamalarını yapmanız gerekmektedir.

Fenerbahçe Token Avantajları Nelerdir?

İkinci aşamada ise uzun zamandır beklediğimiz Fenerbahçe token nedir? Fenerbahçe Token avantajları ve Fenerbahçe Token ön satışına nasıl katılırım sorularına cevap arayacağız. Fenerbahçe Kulübü’nün resmi taraftar tokeni olacak yani Fenerbahçe token ne gibi ayrıcalıklar sunuyor.

  • Kulübü’nün yayınlayacağı anketlere oy hakkı elde edebiliyorsunuz
  • Stadyum turları gibi etkinliklerden faydalanma
  • Futbolcularla tanışma kampa katılma gibi
  • Kulübün düzenleyeceği çeşitli özel etkinlikler

Daha detaylı bilgi için paribu  adresinden ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe Token Nereden Satın Alınır?
Fenerbahçe Token Nereden Satın Alınır?

Fenerbahçe Token Nereden Satın Alınır?

Fenerbahçe token satışı Paribu sitesi üzerinden gerçekleştirilecektir. Bundan dolayı Paribu sitesine üye olmanız gerekmektedir.

Fenerbahçe Token Satın Alma Seçenekleri Nelerdir?

Paribu Fenerbahçe token sayfasında girdiğimizde önünüze çıkan 2 seçenekten birini kullanarak alabilirsiniz. Burada bulunan 15 TL ve 30 TL seçeneklerinin farkı ise; ilk seçenekten satın aldığımızda dijital varlığımız 9 ay boyunca kilitli kalacak ve borsada satış yapamayacaksınız. Diğer seçenekte ise alış ve satış tahtasının açıldığı andan itibaren satışını gerçekleştirebiliyorsunuz. İlk seçenek için minimum 225 TL, ikinci seçenekte ise bu miktar 400 TL’dir. Bu parayı yatırdıktan sonra bunun ön satışını katılabilirsiniz. Her iki seçenekte de maksimum alım 200 adet ile sınırlandırılmış yani bu da seçenek iki için maksimum 6000 TL’lik Fenerbahçe token alabileceğinizi gösteriyor.

Fenerbahçe Token Ön Satış Ne Zaman?

Fenerbahçe token ön satışına katılmak isteyenler 9 Ağustos  09:00 ile 12 Ağustos saat 18:00 tarihleri arasında alım talebinde bulunabilir. Alım talebinizin ardında 15 TL ile alım gerçekleştirenler 15 Mayıs 2022, 30 TL seçeneği ile alım gerçekleştirenler ise 13 Ağustos tarihlerinde hesaplarına tanımlanacak.

Fenerbahçe Token Arzı Nedir?

Fenerbahçe token Etehereum blokzincirinde çalışacak ve toplam arzı kulübün kuruluş yılına atıfla 190.700.000 olarak belirlendi. Bu miktarın tamamı 25 yıl içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Belirlenen maksimum arz dolaşıma girdikten sonra üretimi bir daha yapılmayacak. Aynı zamanda gerçekleşecek yakımlarla beraber bu adedin 100.000.000 adede düşmesi bekleniyor.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.