Bitcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Bitcoin ve Ethereum düşüşe geçti, altcoinler ayak uydurdu: 19 Ekim kripto para piyasasında son durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasaları, uzun bir süredir devam eden düşüş yönlü hareketliliğin ardından geride bıraktığımız hafta sonunda da aşağı yönlü hareketlerle öne çıktı. Ancak bu düşüşler sonrası kripto paralar, Bitcoin (BTC) öncülüğünde yeni haftaya yukarı yönlü fiyat hareketleri ile başladı. Gelen yükselişler ikinci günde de devam etti ancak hafta ortasına gelindiğinde, Bitcoin öncülüğünde yine düşüşler öne çıktı. Piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para birimi arasında yer alan tüm altcoinlerde (stablecoinler hariç) kırmızı grafikler ortaya çıktı.

BITCOIN VE ETHEREUM YENİ GÜNDE DEĞER KAYBETTİ

Altcoin Manset

Lider kripto para birimi Bitcoin, CoinGecko verilerine göre son 24 saatte yüzde 1,8 oranda değer kaybetti. Son 1 haftalık süreçte yüzde 1’lik değer artışı ile hareket eden Bitcoin, gelen son düşüşler ile yazım sırasında 19 bin 245 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bitcoin’in yanı sıra son 24 saatte yüzde 2,8 oranda değer kaybeden lider altcoin Ethereum (ETH) ise son 1 haftalık süreçte koruduğu yüzde 1,6’lık değer artışı ile yazım sırasında 1.298 dolar seviyesinde işlem görüyor.

ALTCOINLER DÜŞÜŞ YÖNÜNDE

Bitcoin ve Ethereum’un düşüşlerle giriş yaptığı hafta ortasında ilk 10’da yer alan tüm altcoinlerde de düşüşler öne çıktı. Son 24 saatte, en büyük 10 kripto para birimi arasında en yüksek oranlı değer kaybını yüzde 3,8 ile Solana (SOL) yaşadı. SOL ise yazım sırasında 29,86 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.