Haberler

Friendtech’e NBA Oyuncuları ve e-Spor Takımlarından Destek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

NBA oyuncusu Grayson Allen ve e-Spor takımı FaZe Clan’dan destek, kripto endüstrisinde etkili olan Friendtech’e geldi. Coinbase’in Friendtech’e olan ilgisi, katman-2 ağı olan sosyal tokenizasyon platformunu daha da arttırıyor.

DefiLlama’nın verilerine göre Friendtech, 1,2 milyon doların üzerinde işlem ücreti elde ederek Bitcoin ve Uniswap ağlarını geride bıraktı. Hızla 60.000’den fazla kullanıcıya ulaşan platform, ünlü isimler ve şirketlerle dikkat çekmeye devam ediyor. NBA oyuncusu Grayson Allen ve FaZe Clan kurucu ortağı Richard Bengston, bu furyaya katılan isimler arasında yer alıyor.

Friendtech Genişlemeye Devam Ediyor!

Kripto fenomenlerinin dışında, diğer ünlülerin de yavaş yavaş katıldığı Friendtech, tüm verilerle öne çıkmaktadır. İşlem ve kullanıcı sayısı bakımından patlama yaşayan bu platform, aynı zamanda sosyal metriklerle de dikkat çekmektedir. “Friendtech” kelimesi Google Trends’te ulaştığı 100 puana kadar zirveye çıkmış durumdadır.

Ünlü akımı NFT’nin görkemli dönemlerinde olduğu gibi, şimdi de Friendtech ile kendini göstereceğe benziyor. NBA’de yer alan Grayson Allen ve e-Spor takımı FaZe Clan’ın kurucusu Richard Bengston, Friendtech’e katılan yeni isimler arasındadır. Kripto ekosistemiyle sınırlı olmamakla birlikte, küresel çaptaki birçok tanınmış kişi Friendtech’e yönelmeye devam etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.