Haberler

JPMorgan, Madencilik Raporunu Paylaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

JPMorgan, bankacılık sektörünün devi, kripto para madencileri için hazırladığı yeni raporu paylaştı. Banka, madencilerin diğer sektörlere yönelme eğiliminde olduğunu belirtti.

Rapora göre, madenciler şimdi hızla gelişen yapay zeka pazarında yüksek performanslı bilgi işlem hizmetleri sunmaktadır. JPMorgan, madencilerin kripto para bağımlılığını azaltmak amacıyla yapay zeka pazarına odaklandığını bildirdi. Rapor, madencilerin yüksek performanslı bilgi işlem hizmetleri sunmanın yanı sıra yeni sektörlere girdiğini de kaydetti.

Tcmbden Kasimda 100 Baz Puan Faiz Indirimi Bekleniyor
Jpmorgan, Madencilik Raporunu Paylaştı! 3

Raporda, satılan kripto varlıklarla finanse edilen yeni yatırım maliyetlerinin son çeyreklerde arttığı belirtiliyor. Dikkat çeken bir nokta, madencilik şirketlerinin çeşitliliğini yansıtmak amacıyla yeniden markalaşmasıdır.

Bu çerçevede, Hive Blockchain Technologies’in yeni adı Hive Digital Technologies oldu ve Riot Blockchain, Riot Platforms olarak adını değiştirdi. Ayrıca, Bitcoin madencilerinin yanı sıra Ethereum madencilerinin de benzer faaliyetlere yönlendiği ifade ediliyor. Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki analistler, yüksek performanslı bilgi işlem talebinin ETH madenciliğinden daha kârlı olduğuna dikkat çekmekteler. Rapora göre, Bitcoin madencileri aynı zamanda coğrafi açıdan da çeşitlenmeye çalışmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.