Haberler

FTX, Offshore Borsasını Tekrardan Açmayı Düşünüyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FTX, yeniden yapılanma planının bir parçası olarak Offshore borsasını tekrardan açmayı düşünüyor. FTX iflas yöneticisi, borsada hak iddia edenlere yönelik bir duyuru yayınladı.

Yeni bir şirket kurarak yeniden faaliyete geçirilecek olan Offshore borsasında, bu kişilere hisse senedi, token veya diğer varlıkları elinde tutma imkanı sunulacak.

Pazartesi günü sunulan taslak plan, borçlular ve alacaklılarla ilgili detayları içeriyor. Taslakta belirtilen plana göre, FTX Offshore borsa kullanıcıları dotcom müşterileri ve FTX ABD kullanıcıları ABD müşterileri olarak sınıflandırılacak. Dotcom yetkililerine göre, dağıtımlar ve giderler hariç varlık havuzundan elde edilen gelirden pay alacaklar.

Erty
Ftx, Offshore Borsasını Tekrardan Açmayı Düşünüyor! 3

FTX, Offshore Platformunu Yeniden Başlatmayı Teklif Etti!

İflas yöneticisi, Dotcom müşteri havuzunda faaliyet göstermek üzere üçüncü taraf yatırımcılarla yeni bir şirket kurmayı önerdiği bir Offshore platformunu yeniden başlatmayı teklif etti.

Ayrıca, birleşme veya benzer bir işlem seçeneğine de değinildi. Taslak planında genel olarak belirtilen ifadeler şu şekildedir;

“Borçlular, tüm nakit yerine, Offshore Exchange Company’nin Dotcom Müşteri Havuzuna hisse senetleri, jetonlar veya Offshore Exchange Company’deki diğer menfaatler veya bu tür hisse senetlerine yatırım hakları şeklinde gayri nakdi bedel havale etmesine karar verebilir. ”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.