HaberlerBorsa Haberleri

FTX Ventures, SkyBridge Capital’in %30’luk Hissesini Satın Almayı Planlıyor!

SkyBridge Capital'in %30 hissesi kripto para borsası FTX tarafından satın alınacak.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FTX Ventures, SkyBridge Capital’in %30’luk hissesini satın almayı planlıyor. Anthnoy Scaramucci’nin varlık yönetim şirketi olan SkyBridge Capital’in %30 hissesi kripto para borsası FTX tarafından satın alınacak.

FTX’in yatırımının bir kısmı, SkyBridge tarafından bilançosunda tutmak için kullanılacak ve şirket 40 milyon dolarlık kripto para birimine yatırım yapmaya devam edecek.

Ftx Ventures, Skybridge Capital'In %30'Luk Hissesini Satın Almayı Planlıyor!

SkyBridge, FTX Yatırımını Dağıtmayı Planlıyor

FTX, kötü piyasaya rağmen yatırım yapmaya devam ediyor. Bu kez, şirketin yatırım bölümü olan Sam Bankman-FTX Fried’s Ventures, Anthony Scaramucci’nin SkyBridge Capital’inde bir hisse satın alacak.

CNBC’ye göre, Sam Bankman-Fried liderliğindeki kripto para borsasının yatırım kolu olan FTX Ventures, SkyBridge Capital’de %30 hisse satın alacak.

CNBC’den Squawk Box’a göre Anthony Scaramucci’nin yatırım şirketi SkyBridge, FTX’in yatırımından elde edilen fonun bir kısmını bilançosunda tutmak için kullanacak. 40 milyon dolarlık kripto para yatırımının bir kısmı ile yatırım yapmaya devam edecek.

Tarihsel olarak, SkyBridge geleneksel hedge fonlarına odaklandı, ancak en son boğa piyasası sırasında şirket, Temmuz ayında sadece Web3 için bir fon oluşturmayı düşündüğünü gösteren söylentilerle kripto para birimlerine ve sağladıkları teknolojilere yatırım yapmaya başladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.