Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberler

Bu DeFi Altcoini Son Yedi Günde %50 Üzerinde Arttı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu DeFi altcoini son yedi günde %50 üzerinde arttı. Salı ve Çarşamba günleri piyasa çapında bir düşüşün ardından, kripto girişimlerinin büyük çoğunluğu bu hafta düştü. Bununla birlikte, bir merkezi olmayan finans (DeFi) altcoini, trendi tersine çevirdi.

Frax Shares (FXS), kısmen algoritmik olarak stabilize edilmiş ve kısmen teminatlandırılmış bir sabit para sistemi olan Frax Finance tarafından kullanılan iki token’dan biridir. Piyasa değerine göre 65. en değerli kripto varlığı olan FXS, bir değer deposu olarak ve Frax protokolünün yönetiminde kullanılmaktadır. FXS, yazı yazılırken son yedi günde yüzde 57’den fazla artışla 35 dolar civarında işlem görüyor.

The Block’a göre girişim, milyarlarca dolar değerinde diğer önemli katman-1 (L1) kripto para birimlerinden oluşan rezerv teminatı oluşturmayı düşünüyor.

Frax Finance kurucusu Sam Kazemian şunları söyledi: “Unutmayın, bu strateji, her L1 zincirinin (BTC/lightning dahil), ekonomilerinde FRAX stablecoinlerinin akmasını teşvik edeceği anlamına gelir, çünkü bu, L1 token’ları için merkez bankası büyüklüğünde bir pazar talebi yaratır.”

Frax, böyle bir rezerv oluşturan ilk proje değil. Şirketin kurucusu ve CEO’su Do Kwon’a göre, stablecoin ihraççısı Terra (LUNA), 10 milyar dolarlık devasa bir Bitcoin (BTC) rezervi yaratma planlarıyla ilerliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.