Bitcoin Haberleri

Bitcoin ve altcoinler yeni haftaya nasıl başladı? 17 Ekim kripto paralarda son durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasındaki düşüş eğilimi geçtiğimiz hafta genelinde bir kez daha kendini gösterdi ve kripto paralarda hafta sonu, dalgalı fiyat hareketleri ile başladı. Bitcoin’in (BTC) elde ettiği hızlı yükseliş altcoinler geneline de yansırken, hafta sonu bir kez daha düşüşlerle başladı. Dengeli geçen hafta sonunun ardından yeni haftanın nasıl başlayacağı merak ediliyordu ve Bitcoin, yeni haftaya hafif yükselişlere yeşil bölgede giriş yaptı. Bitcoin’in elde ettiği değer artışı, piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para geneline de yansıdı.

BITCOIN’DE SON DURUM

Bitcoinde Son Durum 1

Lider kripto para birimi Bitcoin, geçtiğimiz hafta dalgalı fiyat hareketleri sergiledi ve hafta sonuna düşüş eğiliminde giriş yaptı. Hafta sonu genelinde dengeli ve durgun seyreden Bitcoin, yeni haftaya ise yükseliş eğiliminde giriş yaptı. Bitcoin, son 1 haftada gelen yüzde 0,9’luk değer kaybının yanı sıra son 24 saatte gelen yüzde 0,8’lik değer artışıyla yeni hafta açılışında 19 bin 280 doların üzerine çıktı. Bitcoin’deki yükseliş, altcoinler geneline de yansıdı.

ALTCOINLERDE SON DURUM

Bitcoin’in yükselişi ile hareketlenen, piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para birimi arasında son 24 saatte en yüksek değer artışı yaşayan varlık yüzde 2,9’luk artışı ile Ethereum (ETH) oldu. ETH bu yükselişle birlikte yeni haftaya tekrar 1.300 dolar üzerinde giriş yaptı. Listede, son 24 saatte piyasadan ayrık hareket eden ve düşüş yaşayan tek varlık olan Ripple (XRP) ise haftaya, son 24 saatte gelen yüzde 2,9’luk değer kaybı ile 0,468992 dolar seviyesinde başladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.