Haberler

AK Parti Grup Başkan Vekili, Binance Temsilcileri İle Görüşecek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ülkemizde uygulanacak kripto para yasasına yönelik araştırmalar hızla ilerliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın Türk kripto para ekosisteminin önemli isimleriyle görüştüğü bildirildi. Elitaş, son duyurulara göre Binance Türkiye temsilcileriyle görüşecek.

Mustafa Elitaş, Binance Temsilcileriyle Görüşecek!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, son bilgilere göre 20 Haziran’da işlem hacmine göre dünyanın en büyük borsası olan Binance’in Türk yetkilileriyle görüşecek.

Geçtiğimiz haftalarda Türk kripto para ekosisteminden birkaç isim ile görüşen Elitaş, kripto para düzenlemeleri “vergilendirmenin ötesinde, bu sektörde ortaya çıkabilecek mağdurları düşünmek için yapılması gereken bir çalışma” olarak nitelendirdi.

Türkiye’nin ne tür bir kripto para yasası çıkaracağı bilinmiyor, ancak NFT ve metaverse’nin çok fazla ilgi gördüğü kesin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Binance Güvenilir mi? Binance Detaylı İnceleme!

Ak Parti’den İlk Metaverse Toplantısı

AK Parti Bilgi ve İletişim Başkanlığı dün metaverse açılış toplantısına ev sahipliği yaptı. Ortaya atılan iddialara göre, kripto varlıkları ve NFT hakkında fikir alışverişinde bulunulan bu konferans oldukça verimli geçti.

Elitaş konuyla ilgili Twitter’da “Teknoloji sınır tanımıyor” dedi. Dijital dünyaya her gün bir yenisi ekleniyor. Dünyanın dört bir yanından insanların katılımıyla birçok sektöre ciddi anlamda etki edecek olan Metaverse ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. “Bu toplantıda kripto varlıklarının yasal düzenlemesini tartıştık” dedi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.