HaberlerTüm Haberler

FTX’in Kurucusuna Kötü Haber: 700 Milyon Dolarına El Konuldu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF), devam eden yasal prosedürlerde dolandırıcılıktan suçlu bulunursa, 700 milyon dolarlık varlığını kaybedecek.

Tüm kripto para birimi sektörü, geçen yıl borsa FTX’in iflasıyla sarsıldı. Zorlu bir sürece giren kripto para sektörü, on binlerce mağdur ve çok sayıda iflas yaşadı. FTX’in verdiği zararın ardından Sam Bankman-Fried ve bağlantılı isimleri hakkında soruşturma başlatıldı. Halihazırda aktif olan adli işlemler, yakalanan SBF’yi içermektedir. Son mahkeme belgelerine göre, hükümet SBF’ye ait 700 milyon doları almayı düşünüyor.

Ftx'In Kurucusuna Kötü Haber: 700 Milyon Dolarına El Konuldu

Yakın tarihli bir mahkeme belgesi, Sam Bankman-Fried’in (SBF) ABD’de devam eden yasal işlemlerde başarılı olamayabileceğini gösteriyor. Gazete, mahkemenin SBF’yi dolandırıcılık ve manipülasyondan suçlu yargılaması halinde 700 milyon dolarlık SBF varlığına el konulacağını belirtti.

ABD federal savcısı Damian Williams’a göre hükümet ayrıca SBF’nin sahip olduğu üç Binance hesabına el koymaya çalışıyor. 4 Ocak ile 19 Ocak arasında SBF’nin mal varlığına büyük ölçüde el konuldu.

El konulan SBF varlıkları arasında Robinhood hisselerinde yaklaşık 550 milyon dolar ve Silvergate Bank’ta 100 milyon dolar civarında yer alması dikkat çekiyor. Diğer varlıklar, ED&F Man Capital Markets’ta 20.7 milyon dolar ve Farmington State Bank’ta 49.9 milyon dolar olarak bildirildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.