HaberlerTüm Haberler

BAE Devlet Bakanı, Kripto Para Konusunda Umutlu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dış Ticaret Bakanı Thani Al-Zeyoudi, kripto para biriminin BAE’nin uluslararası ticareti için çok önemli olacağını vurguladı.
Çok sayıda ülke, kripto para birimlerinin artan değerini ve artan benimseme oranını fark ediyor. Kripto para birimlerinin artan küresel popülaritesi, ulusları CBDC ve stablecoin lehine harekete geçmeye de teşvik etti. BAE Dış Ticaret Bakanı Thani Al-Zeyoudi, Davos 2023’te ülkesinin dış ticareti ve politikaları hakkında konuştu. Al-Zeyoudi, BAE’nin kripto para birimi potansiyeli olduğunu iddia etti.

Bae Devlet Bakanı, Kripto Para Konusunda Umutlu!

BAE Devlet Bakanı: Kripto Para Önemli Bir Rol Oynayacak

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dış Ticaret Bakanı Thani Al-Zeyoudi, gelecekte kripto para birimlerinin ülke ekonomisine önemli ölçüde fayda sağlayacağının altını çizdi.

Al-Zeyoudi’ye göre BAE, ülkeyi kripto dostu düzenlemeler için bir merkez haline getirmek amacıyla kripto para birimleri için yasal bir çerçeve geliştiriyor.
Bakan, konuyla ilgili olarak “İhtiyaç duyulan doğru yönetişimi ve hukuk sistemini birlikte inşa etmek amacıyla bazı şirketleri ülkeye çekmeye başladık.” şeklinde açıklama yaptı.

Al-Zeyoudi, kripto para sektöründeki kötü aktörlere atıfta bulunarak şunları söyledi:

Onları her yerde göreceksiniz. Bahamalar’da göreceksiniz, New York’ta göreceksiniz, Londra’da göreceksiniz ve hükümetler olarak yapmamız gereken şey, sektörle de birlikte çalışarak birileri yanlış bir şey yaptığında bir yerden diğerine geçememesini sağlamaktır

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.