Haberler

Grayscale’den Dev Satış: 368 Milyon Dolarlık Çıkış Gerçekleşti!

Dün Bitcoin'in spot ETF'leri, önemli bir yatırım akışı yaşadı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dün Bitcoin‘in spot ETF’leri, önemli bir yatırım akışı yaşadı. Grayscale’in büyük satışları sürerken, 368 milyon dolarlık çıkış gerçekleşti. BlackRock, en fazla yatırım alan şirket olmaya devam etti. 11 Ocak’tan bu yana en büyük 4. net yatırımı gören ETF’ler, 562 milyon dolarlık bir seviyeye ulaştı. BlackRock, 420 milyon dolarlık net yatırımla öne çıkarken, Fidelity ise 400 milyon dolarla ikinci sırada yer aldı.

Bugüne kadar küçük yatırımlar alan Invesco’dan tek seferde 25 milyon dolarlık çıkış olması da gözlerden kaçmadı.

Image

Grayscale’de Büyük Hareketlilik!

Perşembe günü, Grayscale’de muazzam bir hareketlilik yaşandı. 600 milyon dolarlık bir çıkış gerçekleşti. Ancak, cuma günü bu rakam 500 milyon dolara düştü. Grayscale’in fonlarından 367.9 milyon dolar çıkış olurken, şirketin son 3 işlem gününde gerçekleştirdiği satışlar 1.5 milyar doları aştı. Bu çalkantılı dönemde, Grayscale piyasada ciddi bir etki yaratmayı başardı.

ETF şirketlerinin sahip olduğu Bitcoin’in toplam değeri 50 milyar doları aştı, bu rakam ilk defa gerçekleşti. Toplam değer 52 milyar doları bulurken, tutulan Bitcoin miktarı toplam arzın yalnızca %3.96’sını oluşturuyor. BlackRock şirketinin cüzdanında 11.5 milyar dolarlık Bitcoin varken, Fidelity’ninki ise 7.49 milyar dolarlık Bitcoin yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.