HaberlerBitcoin Haberleri

Analistler’den Bitcoin Yorumu: Bitcoin Halving’inden Sonraki İki Ay Önemli!

Bitfinex Alpha piyasa raporunda, Bitcoin'in halving sonrası gelecek iki ay içinde fiyat konsolidasyonu yaşayabileceğine dair bir öngörü sunuldu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitfinex Alpha piyasa raporunda, Bitcoin’in halving sonrası gelecek iki ay içinde fiyat konsolidasyonu yaşayabileceğine dair bir öngörü sunuldu. Bitfinex analistleri, son dönemde artan volatilitenin olağan karşılandığına dikkat çekti. Bu analiz, piyasada beklenmedik değişikliklerin olabileceğine işaret ediyor.

20 Nisan’da halving gerçekleşen Bitcoin (BTC), o günün ardından sürekli olarak dalgalı bir performans sergiledi. BTC fiyatı, halving’in ardından bugüne kadar toplamda yüzde 12’lik bir düşüş yaşadı.

Image

BTC’nin değeri Halving’den bu yana neredeyse 8.000 dolar düştü. Analistler sürekli yorumlar yapıyorlar. Bitfinex analistleri, Bitfinex Alpha’da dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu. Konsolidasyonun devam edeceğini ve bir süre daha beklentileri karşılayacağını belirttiler.

Bitcoin’de Beklentiler Ne Yönde?

Bitfinex’teki kripto para borsası analistleri, Bitcoin’in halving sonrasında uzun bir süre fiyat konsolidasyonu yaşayabileceğini öne sürdü. Uzmanlara göre, makroekonomik koşullar önceki dönemlere kıyasla daha belirsiz ve faiz indirimleri beklenmiyor.

Analistler, genel tüketiciler ve işletmeler, önceki kripto döngülerinden daha fazla bilgi sahibi oldukları için temel ekonomi konusunda daha bilgili hale geldiler. Dolayısıyla ABD’deki ekonomik durumun kripto para piyasasını nasıl etkileyeceği belirsizliğini koruyor.

Bitfinex’in analistleri, “Sonuç olarakBTC fiyatında 1-2 aylık bir konsolidasyon görülebilir ve her iki tarafa da 10.000 dolarlık dalgalanmalar gerçekleşebilir.” yorumunda bulundu.

Raporda, Bitcoin arzının büyük ölçüde düşmesiyle birlikte sıkılaşmasının artacağı ve fiyatlar üzerindeki etkisinin önceki zamanlardan daha da belirginleşeceği belirtilmiştir. Ekonomideki inişlerin yanı sıra yükselmelerin de yaşandığı ve resesyondan kaçınılmasının önemli olduğu, daha yüksek performans sergilenmesi gerektiği üzerinde durulmuştur.

Özetle, Bitfinex analistlerine göre kripto para piyasalarının tekrar yükselişe geçme olasılığı yüksektir ve bu durumda ABD’nin rolü büyük önem taşımaktadır. ABD’den gelecek makroekonomik verilerin Bitcoin’in seyrini büyük ölçüde etkilemesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.