HaberlerBitcoin Haberleri

Spot Bitcoin ETF Etkisi için Çarpıcı Yorum!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Timothy Peterson’un kurucusu olduğu Cane Island Alternatif Danışmanlar, spot Bitcoin ETF’lerinin altı haneli rakamları görmesine neden olacağını iddia etti. Spot Bitcoin ETF’lerinin her geçen gün artan rekor verileri var. Kurumsal ilgi çeken bu ETF’ler, BTC’de arz şoklarına yol açıyor. Dolayısıyla BTC’nin fiyatı yükseliyor çünkü arz talep dengesinde kıtlık yaşanıyor.

5 Mart tarihinde BTC, 69.000 dolar seviyesini aşıp tarihi zirvesini yaşayarak ATH’yi gördü. Spot Bitcoin ETF’lerinin etkisiyle oluşan yüksek seviyeler, gelgitler ve dalgalanmalarla birlikte satış baskısı da arttı. Ancak, bu kayıplara rağmen genel piyasa durumu olumlu bir seyir izliyor ve gelecek hakkında umut verici sinyaller veriyor.

Image 1

Cane Island Alternative Advisors’un kurucusu Timothy Peterson, spot Bitcoin ETF’lerindeki artan talebin, arzda beklenmedik bir patlamaya yol açacağını iddia ederek BTC’nin 100.000 dolar sınırını aşacağını öngördü.

Bu sefer başka: Bitcoin (BTC) güçlü ilerliyor

Cointelegraph’ın raporuna göre, ABD’de işlem gören spot Bitcoin ETF’leri, Ocak ayından bu yana BTC fiyatındaki itici güç olmuş.

Trilyon dolarlık varlık yöneticilerinin sunmuş olduğu spot ETF’ler, artan fon girişi ile birlikte Bitcoin’de arz şokuna yol açmıştır. Arz şokunun etkisiyle BTC fiyatı hızla yükselmiştir. Şubat ayında BTC, yüzde 60’ın üzerinde bir artış göstermiştir. Bu dönemde BTC, 42.790 dolardan 69.000 doların üzerine fırlamıştır.

Cane Island Alternative Advisors’ın kurucusu ve yatırım yöneticisi Timothy Peterson, mevcut durumu analiz ederek, ETF talebinin arzı şaşırtıcı bir şekilde etkilemeye devam edeceğini ve bu durumun sonucunda Bitcoin’in 100.000 dolar seviyesini aşacağını iddia etti.

Peterson, X ile ilgili ilginç bir açıklama yaparak, “2024 Ekim’ine kadar 100 bin dolar sınırını aşabilecek devasa bir birikim hareketinin $BTC’yi uçurabileceği sinyalleri mevcut” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.