Bitcoin Haberleri

Zincir üstü verileri açıklayan CEO heyecanlandırdı: Balinalar bu seviyede BTC topluyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcılarının piyasa adına en önemli ölçütlerinden biri olan balina hareketliliğine ilişkin, zincir üstü analiz platformu CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju’dan kritik bir açıklama geldi. Ju, yaptığı değerlendirmede balinaların özellikle de 20 bin dolar civarında ciddi miktarlarda Bitcoin (BTC) alımları yapmaya başladıklarını bildirdi. Ju öte yandan spot borsalardaki Bitcoin işlem hacimlerinin son 6 aylık süreçte 20 kat arttığını ifade etti.

KI YOUNG JU’NUN AÇIKLAMALARI

Ki Young Ju 2

Bitcoin’in son haftalarda dar bir aralıkta fiyat sıkışıklığı yaşaması ve volatilitenin azalması, uzmanlar tarafından fiyatın geleceği açısından çift taraflı yorumlanmaya devam ediyor. Eldeki veriler kimilerine göre yükselişi, kimilerine göre düşüşü işaret ediyor.

Zincir üstü veri platformu CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju, verilere ilişkin açıklamasında “Balinalar Bitcoin biriktiriyorlar. Fiyat 20 bin dolara düştüğünden bu yana Binance spot işlem hacmi dominansı adeta roketledi ve yüzde 84 oldu. Bu anlamda ikinci sırada yüzde 9 ile Coinbase var. Alım yapanların kurumsallar mı yoksa kriptonun ‘eski babaları’ mı olduğunu tam olarak bilmiyorum” dedi.

“BITCOIN’DE VADELİ İŞLEM YAPANLARIN ÇOĞU BALİNALAR”

Young Ju ayrıca vadeli işlemler tarafına da değinerek, burada da alım yapanların çoğunlukla balinalar olduğunu ifade etti. Young Ju açıklamasında, “Bitcoin’de vadeli işlem yapanların çoğu balinalar. Diğer borsalardan türev borsalara gönderilen Bitcoin sayısı da az değil, 5 yılın en yüksek seviyesi” sözlerini dile getirdi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.